Piots
AM szczegolnie jest swietna jesli chodzi i predkosci dzialania, zasobozernosc, algorytm wyznaczania tras. po prostu miod.
a kwestia map PL w iGo jest omawiana przez ciebie w oparciu o najnowsze mapy?
el_guapo napisał(a):fokstrot
Wczoraj wgrałem do iGO Polskę 2007.01 i jestem pod wrażeniem dokładności. Każdą navimapę testuję na okoliczność "miejscowości-dziury", w której mam działkę i w mapie 2007.01 o dziwo BYŁA!!!.
Mało tego - Polska 2007.01 ma też drogi gruntowe i leśne w rejonie mojej działki, których AM z Krzysiem Hołkiem NIE POSIADA!!!
AM powoli 'umiera' a opinie rynku o AM 4.0 jeszcze bardziej utwierdzają mnie w tym przekonaniu.
Witold P. napisał(a):Czyżby właśnie trwał pojedynek dystrybutorów map do PDA?
fokstrot napisał(a):Piots
AM szczegolnie jest swietna jesli chodzi i predkosci dzialania, zasobozernosc, algorytm wyznaczania tras. po prostu miod.
a kwestia map PL w iGo jest omawiana przez ciebie w oparciu o najnowsze mapy?
Spearo napisał(a):Jak wolisz 2D i super dokładność a ponadto najlepsze pokrycie całej Europy to zaprzyjaźnij się z Navigatorem 9 i Garminem Que na PDA
Bije wszystkie softy chociaż nie ma ostrzegania o fotoradarach
Piots napisał(a):A możesz podać nazwę tej miejscowosci, bo aż mi się wierzyc nie chce, że od AM jest lepsze, tym bardziej, że np. w Krakowie iGO jest beznadziejne (2007.01).
el_guapo napisał(a):Piots napisał(a):A możesz podać nazwę tej miejscowosci, bo aż mi się wierzyc nie chce, że od AM jest lepsze, tym bardziej, że np. w Krakowie iGO jest beznadziejne (2007.01).
Proszę: Telążna - Kanał; w iGO 2007.01 jest w AM 3.9....ta z Hołkiem NIE.
Przykład nr 2 (jeżeli obecność Telążnej-Kanału byłaby mało istotna): Zwardoń w AM jest reprezentowany przez 1 (słownie jedną) ulicę, w iGO 2007.01 jest to 'siatka' ulic z zaznaczoną drogą do schroniska Dworzec Beskidzki.
To nie wszystko: droga dwupasmowa na przejście graniczne PL-SK w AM 3.9...(no ta z Hołkiem!!!) kończy się przed granicą, tymczasem dwupasmówka prowadzi na SK co najmniej 2006 roku - żenada!!! Ilość POI w okolicy Zwardonia to tylko stacja Orlenu na granicy dla AM. W iGO jest to co najmniej 6-8 innych punktów.