Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PDA i GPS

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kaka32
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaka32 » 13.06.2007 19:59

TomTom wypuscił nowe urządzenie ONE XL.Jest w sprzedaży od wczoraj.Posiada mapy Europy wschodniej i wtym Polski o pokryciu 51% i Chorwacji o pokryciu 48%.Niestety same mapy nie są dostępne.Tylko wraz XL.
Cromireczka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromireczka » 16.06.2007 12:57

A może ktoś potrafi mi wytlumaczyć, jak w Destinatorze uruchomić trasę zlożoną z wielu punktów tak, aby nie trzeba bylo uruchamiać kolejnych etapów podróży. Trasę wieloprzystankową potrafię stworzyć, ale co dalej??
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 16.06.2007 15:17

Kaka32 napisał(a):TomTom wypuscił nowe urządzenie ONE XL.Jest w sprzedaży od wczoraj.Posiada mapy Europy wschodniej i wtym Polski o pokryciu 51% i Chorwacji o pokryciu 48%.Niestety same mapy nie są dostępne.Tylko wraz XL.

mapy sa dostepny tylko w nieoficjanym kanale. kto chce ten znajdzie :)
komaciek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) komaciek » 16.06.2007 20:44

fokstrot napisał(a):
Kaka32 napisał(a):TomTom wypuscił nowe urządzenie ONE XL.Jest w sprzedaży od wczoraj.Posiada mapy Europy wschodniej i wtym Polski o pokryciu 51% i Chorwacji o pokryciu 48%.Niestety same mapy nie są dostępne.Tylko wraz XL.

mapy sa dostepny tylko w nieoficjanym kanale. kto chce ten znajdzie :)

jakie oznaczenie i numerek mają te mapy?
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 17.06.2007 10:03

są dostępne, mam już te mapy 8)
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 17.06.2007 10:10

v680.1466
admin3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) admin3 » 17.06.2007 10:12

Bardzo proszę o nie zamieszczanie na tym forum żadnych informacji (w szczególności linków) o sposobie pozyskania oprogramowania nielegalnego!
verus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) verus » 17.06.2007 10:28

admin3 napisał(a):Bardzo proszę o nie zamieszczanie na tym forum żadnych informacji (w szczególności linków) o sposobie pozyskania oprogramowania nielegalnego!

ofkors :!: 8)
mesyjasz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesyjasz » 20.06.2007 11:44

verus napisał(a):

v680.1466

Szanowny Adminie nie ma żaden takiej informacji

poziom wydania map jest powszechnie znaną informacją która posługuje sie TOMTOM
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 20.06.2007 20:59

@mesyjasz
Admin dzialal zapobiegawczo, by nikt czasem sie nie pochwalil linkiem. normalna reakcja z jego strony :)
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 02.07.2007 07:42

misiek_30 napisał(a):Witam ja mam MIO P550m i jestem zadowolony wsztstko co zainstaluje działa gadu gadu , skype, opera, acrobat reader, pocket rar, odtwarzarki itd. ,itp. Mam cztery programy nawigacyjne tj. AutoMapa , I-go 2006 Plus, Nawigator 6, Tom Tom 6 i wszystkie działają bez zarzutu więc mnie MIO narazie wystarczy, a że są lepsze nawigacje od MIO to wiadomo ale i przez to są droższe lecz mimo to MIO może z nimi śmiało konkurować

misiek_30 może podasz namiary na swoje gg albo odezwij sie do mnie gg 2066269.
Chciałem pogadac poza forum. :wink:
mesyjasz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mesyjasz » 03.07.2007 14:56

hehe dobre ...nie są dostępne.........!!!! otóż Nie prawda ....są
:P :P :P
Kaka32
Plażowicz
Nowa mapa Chorwacj TT

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaka32 » 04.07.2007 19:31

Właśnie wróciłem z Chorwacji i testowałem te nową mapę .Główne drogi owszem są bardzo dokładne.One wytyczył drogę Krynica-Marina i nawet kilometry się zgadzały.Ale już tak różowo nie było przy drogach lokalnych.Jak lokalna można nazwać Jadrankę.Jest bardzo dużo dróg których nie ma na mapie.Jadąc do Dubrownika One cały czas darł się aby skręcać w lewo czasami w lite skały albo kazał skakać z mostu.I trzydzieści kilometrów przed dubrownikiem powiedział że dotarłem do celu.A dalej było zawróć jeśli to możliwe.Niespodziewanie jazdę powrotną Dubrownik=Marina wytyczył dobrze.Jechałem nad morzem ale on się cały czas darł się przy każdym skrzyżowaniu aby skręcić tym razem w prawo.I czasami też w nieistniejące drogi.Do wodospadów KRK-a bezbłędnie.Powrót do domu też bezbłędnie.Najbardziej podobał mi się przejazd przez Budapeszt.Jak po sznurku.Podsumowując mapa ma pokrycie co pawda 48% ale do pełnej funkcjonalności/dotyczy tego rejonu gdzie byłem/trochę jej brakuje.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2013 16:08

Właśnie ukazała się najnowsza wersja AutoMapy http://pdaclub.pl/forum/automapa-wince-wm-wp6-x/
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 01.01.2014 20:15

C_R_O_A_T_I_A napisał(a):Właśnie ukazała się najnowsza wersja AutoMapy http://pdaclub.pl/forum/automapa-wince-wm-wp6-x/

kurna ale odgrzałeś(aś) kotleta :wink:
pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone