PROSZĘ O RADĘ
Wybieramy się w czwórkę do Chorwacji w październiku. Czy to dobry pomysł?????
chyba lepiej nadłozyć kilometrów i pojechać dalej na południe, w tym rejonie w październiku może być nieciekawie. Ja pare lat temu wracałem z południa magistralą pod koniec września, na południu było ciepło a nawet gorącą a na wysokości Pagu pogoda zaczeła się psuć. W okolicach Rijeki było zimno, siąpił deszcz i wiało jak diabli.mysza91 napisał(a):Dziękuję za rady już mi lepiej. Zastanawiamy się tylko jeszcze gdzie pojechać chcielibyśmy gdzię bliżej może Krk?
M.Smith napisał(a):chyba lepiej nadłozyć kilometrów i pojechać dalej na południe, w tym rejonie w październiku może być nieciekawie. Ja pare lat temu wracałem z południa magistralą pod koniec września, na południu było ciepło a nawet gorącą a na wysokości Pagu pogoda zaczeła się psuć. W okolicach Rijeki było zimno, siąpił deszcz i wiało jak diabli.mysza91 napisał(a):Dziękuję za rady już mi lepiej. Zastanawiamy się tylko jeszcze gdzie pojechać chcielibyśmy gdzię bliżej może Krk?
witki napisał(a):Mam nadzieje, że w tym roku pogoda na riwierze makarskiej bedzie cudowna ...
na to w duszy liczę, co by jednak móc troszke pozwiedzać oraz się pokąpać
tboy napisał(a):witki napisał(a):Mam nadzieje, że w tym roku pogoda na riwierze makarskiej bedzie cudowna ...
na to w duszy liczę, co by jednak móc troszke pozwiedzać oraz się pokąpać
na pewno zdążysz się wypluskać, opalić fajowo brązowo i pozwiedzać wraz z niemieckimi emerytami