Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

pawilony omorika

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawilony omorika
Autostopowicz
pawilony omorika

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawilony omorika » 26.06.2013 13:58

oszustwo na gruponie
pawilony omorika
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawilony omorika » 26.06.2013 14:09

koszt tygodniowych wczasów 1500zl.pawilony omorika z gruponem
na miejscu brud, smród i ubóstwo. i ten zapach pleśni i grzyba.;film z you tuba łagodnie oddaje stan pawilonów my mamy jeszcze gorzej; prosiłam tylko żeby było czysto czyżby zemsta.;;
szybka decyzja frycowe zapłacone nie do odzyskania,przenosimy się do hotel omorika oprócz nazwy te dwa obiekty nie maja nic wspólnego;no możne sąsiedztwo;
koszt tygodnia 2000zl; piękny apartament z widokiem na zatokę super jedzenie , obiadokolacja z sokami,winem i piwem, apartamenty sprzątane raz dziennie
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA GRUPONIE TAK JAK MY.
magdalenka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdalenka » 26.07.2013 22:33

Witaj.
Czy naprawdę w tych pawilonach omorika jest aż tak źle? Pytam, bo wykupiliśmy grupon od 14 sierpnia. Da się tam wytrzymać tydzień?
Magda
Gorgo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gorgo » 05.08.2013 18:07

Tak potwierdzam. To jest jakas masakra i oszustwo. Napisalem do grupona tez o tym, ale narazie brak odzewu. Ja dodam od siebie, ze poza bardzo niskim standardem i restauracja z czasow gierka to w tym osrodku standardowo rezyduja kolonie. W naszym przypadku (Start 27-07-13) byly okolo 3-4 grupy i to byla jakas maskara. Mlodziez generowala halas od 07:00 do 01:00 w nocy i prosze mi wierzyc, ze troche trzeba zebym zaczal narzekac. Te dzieciaki demolowaly te pokoje. Jednego dnia ktos przez 1.5h walil krzeslem w podloge. To nasze najgorsze wakacje i w 99% winie za to ten osrodek. Nie spodziewalem sie tak niskiego standardu.
Tak wiec dodaje od siebie : ZDALA OD TEGO OSRODKA I CALEGO TEGO BIURA CRV (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link). To oszusci !!!, dziwi mnie tylko to, ze grupon pozwala na nabijanie tak ludzi w butelke. Jak ktos jeszcze moze to rezygnujcie z tego osrodka.
tiger22
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tiger22 » 20.08.2016 13:19

Podbijam temat, bo biuro CRV Tours nadal wystawia swoje oferty na gruponie. No i niestety zanim przeczytałam opinie - kupiłam... I niech to będzie przestrogą dla wszystkich, którym też taki pomysł przyjdzie do głowy.
Pavilony Omorika w Crikvenicy to najgorsze miejsce, w jakim przyszło mi spędzić wakacje - brudny i śmierdzący pokój, rozwalające się łóżka, łazienka w stanie katastrofalnym, jedzenie nie do przełknięcia nawet dla osób niewybrednych. Zapłaciłam za te wakacje bardzo mało - i nie oczekiwałam żadnych luksusów. Miało być po prostu czysto i schludnie. Nie było.
Mój błąd - nie przeczytałam opinii przed zakupem. Przeczytałam zaraz po zakupie i pomyślałam, że "malkontenci zawsze się znajdą". Ale w tych negatywnych opiniach, których można tak wiele znaleźć w internecie - nie ma ANI JEDNEJ przesadzonej. To wszystko prawda.

Omijajcie to biuro i tą ofertę na gruponie z daleka.
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 20.08.2016 14:28

Może wklejcie swoje opinie do czarnej listy apartamentów?
czarna-lista-apartamentow-t41468-15.html?hilit=czarna%20lista#p1766495
Rafal.G.
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafal.G. » 25.08.2016 15:21

Szczerze odradzam.Ten obiekt to tragedia w czystej postaci. Jedyny plus to lokalizacja. Byłem tam przez kilka dni na początku września 2014 roku tylko dlatego, że moja żona wykupiła ofertę na Groupon ( na szczęście to był tylko fragment naszego pobytu w Chorwacji). Mnóstwo małolatów rożnych narodowości rozrabiających wieczorami. Wszędzie totalny syf. Pokoje tak jak całe budynki i otoczenie nie remontowane od lat 80-tych. Smród w łazience-toaleta przeciekała od spodu, grzyb na ścianach, pod prysznic strach wejść. Łóżka nie nadają się do spania- materace mają chyba po 30 lat, są brudne i powyginane we wszystkie strony. W ciągu ostatnich 30 lat dodali tam chyba tylko wi-fi działające zresztą tylko w hallu. Obsługa ma gości w d....ie- panowie szukają nieletnich Niemek w celach wiadomych, panie unikają pracy i gości jak tylko mogą. Jedzenie słabe - smaczne nigdy nie było a często brakowało podstawowych produktów np. masła. W barze można było kupić piwo wino i inne napoje ale tylko teoretycznie bo piwo skończyło się już drugiego dnia naszego pobytu. Nie jestem przesadnie wybredny i sporo widziałem- jeździmy zarówno do **** czy ***** hoteli w Turcji czy Grecji w opcji all jak i pod namiot a także na prywatne kwatery w Polsce i Europie, zaliczyliśmy kraje arabskie ( także poza hotelami dla europejczyków), w Chorwacji byłem w sumie 6 razy. Pawilony Omorika to jednak jedno z najgorszych miejsc w jakich byłem porównywalne tylko z kilkoma miejscami w Polsce i jednym hotelikiem w pewnej dziurze w Tunezji. Gdyby nie to, że spędziliśmy tam zaledwie część urlopu (reszta w taniej ale bardzo schludnej kwaterze na Istrii) a w czasie tego pobytu wracaliśmy do Omoriki tylko na noc spędzając całe dnie na zwiedzaniu lub na plaży, byłyby to pewnie jedne z najgorszych wakacji w życiu. Chorwacja jest piękna, chorwacka kuchnia pyszna ale w Omorice tego nie znajdziecie. Chorwację serdecznie polecam ale proponuję raczej to co wybierają Niemcy czy Austriacy- wyjazd własnym samochodem, wynajęcie kwatery np. przez Casamundo i żywienie się na własny rachunek np. w lokalnej konobie czy gostionicy ( jeśli nie chcecie sami gotować). Hotele w Chorwacji są raczej drogie w porównaniu do np. greckich. Ceny w restauracjach dla turystów (także tych używających nazwy konoba) bywają różne, więc warto poszukać na uboczu odwiedzanej przez miejscowych konoby czy gostionicy bez wystrojonych kelnerów i białych obrusów za to z przyzwoitymi cenami i pysznym lokalnym jedzeniem przygotowanym przez właścicieli lokalu.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone