Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Patrzcie jaka odważna...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mondi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mondi » 23.08.2007 06:27

3 tygodnie Wlochy-Chorwacja 2 dorosłe 3 dzieci w różnym wieku i piesek,
noclegi na campingach , autko z przyczepą - jedzenie polsko - włosko -chorwackie 5500 zł na luzie
kawo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawo » 23.08.2007 08:05

mondi napisał(a):żebyśmy się dobrze zrozumieli my też wolimy wszystko oprócz naszego Bałtyku - ale jeżeli ktoś jadąc za granicę myśli,że będzie za darmo to się myli - nie da się wszystkiego przeliczyć .
Albo jadę i nie myślę co za ile - lub siedzę w domu bo inaczej to mordęga a nie wypoczynek

100 % racji ........ ba, 1 000 000 % racji.
fokstrot
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) fokstrot » 23.08.2007 11:05

oj co roku posty jak to drogo sie robi na Chorwacji. ceny niczym w Dubaju. i macie racje - wogole nie oplaca sie jezdzic nad Jadran. oby bylo coraz mniej ludzi to moze bedzie wiecej miejsca dla mnie na plazy :)
ps. na glupie posty odpowiadam rowniez glupio
TaTa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TaTa » 23.08.2007 16:34

No. Nareszcie normalnie. I tak trzymać. Bez bicia piany że Chorwacja nadal tania. Kto chce i kogo stać ten jeździ. I kropka. To naprawdę piękny kraj. Co prawda po 6 wakacjach w Chorwacji w tym roku zdradziłem ją dla Majorki ale wcale nie jest tam ładniej. Jest tak samo pięknie tylko brakuje tej swojskości. :wink:
Platon: dla informacji mój nick to TaTa.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 23.08.2007 18:27

Ja nie przypominam sobie zeby ktos pisal, iz w Chorwacji jest tanio i dla tego m.in wybiera tam wypoczynek. Dla mnie drogo jest w Swinoujsciu i w Tucepi, ale wypoczac gdzies trzeba, ogrzac stare kosci, nacieszyc oko widokami itd, czy Baltyk zagwarantuje mi 2 tyg slonca i temp. wody 25 stopni?.
mondi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mondi » 23.08.2007 18:39

25 st. nad Bałtykiem i owszem ale pod kołdrą
a temperatura wzrasta ze złości ,że kolejny dzień leje a kasa i tak ucieka
:hearts:
Grigorij
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grigorij » 25.08.2007 22:17

mondi napisał(a):25 st. nad Bałtykiem i owszem ale pod kołdrą
a temperatura wzrasta ze złości ,że kolejny dzień leje a kasa i tak ucieka
:hearts:

Kiedyś miałem 12 dni deszczu na 14 dni urlopu. Byłem w Ustce. Gospodarz codziennie zapewniał, że za dwa dni będzie pogoda... :D W następnym roku(2000) pojechaliśmy do Chorwacji- 12 dni słońca i dwa dni deszczu. Od tej pory nad Bałtykiem bywam, ale tylko w podróży służbowej. Kiedyś latem wybrałem sie na plażę. W Mielnie było to jak w beczce śledzi...taki ścisk.
W Cro byłem 4 razy- jest coraz drożej. jak popularniej- drożej. To zwykłe prawo rynku- trzeba szukać luk, alternatyw. Ktoś pisał o wrześniu- słusznie. Ale jedzonko kupowane z dala od wybrzeża tez jest w cenach podobnych do polskich z wyjątkiem ryb i mięsa-ale te i tak dużo tańsze niż w centrach turystycznych.
mogę jeszcze polecić Czarnogórę- daleko, ale ceny bardzo niskie.
:twisted:
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Patrzcie jaka odważna... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone