Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Paszport czy dowód - dyskusja wycieta z FAQ

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 28.12.2010 19:58

daniel-m0rfi napisał(a):... JUGOSŁAWIA, CHORWACJA, BOŚNIA I HERCEGOWINA, CZARNOGÓRA ....

Ten człek mnie denerwuje. Jakiś oryginał czy cuś :evil:
W innym wątku też bzdety pisze. Gdzie On się w takim stadium uchował ?
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 29.12.2010 07:42

woka napisał(a):
daniel-m0rfi napisał(a):... JUGOSŁAWIA, CHORWACJA, BOŚNIA I HERCEGOWINA, CZARNOGÓRA ....

Ten człek mnie denerwuje. Jakiś oryginał czy cuś :evil:
W innym wątku też bzdety pisze. Gdzie On się w takim stadium uchował ?

Co chłopaka sztorcujecie ?
No przecież miał rację ! W latach 80tych...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.12.2010 07:46

Bahama napisał(a):No przecież miał rację ! W latach 80tych...

Widziałeś ty >>CHORWACJA, BOŚNIA I HERCEGOWINA, CZARNOGÓRA<< w latach osiemdziesiątych ...

A mnie to >>m0rfi<< zastanawia ... :?
daniel-m0rfi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daniel-m0rfi » 31.12.2010 01:01

Nie ważne kiedy napisał posta :) bo i tak znajdą się ludzie wielce obeznani z opowieści znajomych :D a potem mogą mieć zonka na granicy :D

Słowo Jugosławia skąd się wzięło hmm.... :roll: no właśnie wy się nazywacie cromaniakami :D a ja napisałem Jugosławia bo jeszcze pamiętam te czasy Jugosławii nim doszło do podziału-upadku JUGOSŁAWII. Inaczej wygląda Chorwacja teraz a inaczej te rejony wyglądały przed podziałem. Teraz zostało sporo zniszczonych plaż gdzie naprawdę było dużo krabów, rozgwiazd i innych morskich zwierząt. Teraz ciężko było spotkać kraba a nie wspomną o ośmiornicy. Pisać bym mógł sporo. Między nami na pewno jest różnica wiekowa, gdzie możecie nie wiedzieć o tym że mało ludzi miało możliwość wyjechania do wcześniej byłej JUGOSŁAWII. Wasi rodzice mogą to potwierdzić.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 31.12.2010 02:15

daniel-m0rfi napisał(a): Teraz ciężko było spotkać kraba a nie wspomną o ośmiornicy

Może zostały na granicy.
Paszportów nie miały.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.12.2010 07:08

A ja spotkałem kraba 8O

Ale mały był. :(
Może go ktoś przeszmuglował?

No i ciekawe - skąd???
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2010 11:03

daniel-m0rfi napisał(a):Nie ważne kiedy napisał posta :) bo i tak znajdą się ludzie wielce obeznani z opowieści znajomych :D a potem mogą mieć zonka na granicy :D

Słowo Jugosławia skąd się wzięło hmm.... :roll: no właśnie wy się nazywacie cromaniakami :D a ja napisałem Jugosławia bo jeszcze pamiętam te czasy Jugosławii nim doszło do podziału-upadku JUGOSŁAWII. Inaczej wygląda Chorwacja teraz a inaczej te rejony wyglądały przed podziałem. Teraz zostało sporo zniszczonych plaż gdzie naprawdę było dużo krabów, rozgwiazd i innych morskich zwierząt. Teraz ciężko było spotkać kraba a nie wspomną o ośmiornicy. Pisać bym mógł sporo. Między nami na pewno jest różnica wiekowa, gdzie możecie nie wiedzieć o tym że mało ludzi miało możliwość wyjechania do wcześniej byłej JUGOSŁAWII. Wasi rodzice mogą to potwierdzić.

Co TY bierzesz :D :D daj namiar na ten towar bo za chwilę zabawa nie zdążymy kupić. Pozdrowienia dla krabów na nowy rok. :D :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 31.12.2010 11:10

zebik napisał(a):Co TY bierzesz ...

Nic nie bierze. To teraz zakazane.

Najwyżej kolekcjonuje ... :wink:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 31.12.2010 11:26

Czy admini nie mogą banować takich użytkowników jak daniel-mOrfi albo przynajmniej usuwać ich posty? Takimi wypowiedziami i "aktualnymi" informacjami sprzed 15 lat tylko niepotrzebnie sieją tu zamęt i stąd potem pojawiają się takie pytania albo ludzie w panice biegają do urzędów paszporty wyrabiać miesiąc przed wyjazdem. Wystarczy raz wielkimi literami napisać że wjedżamy na dowód i już.

P.S. Ja też kraba widziałem, ale nie sprawdzałem czy miał paszport :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 31.12.2010 11:39

Miałem ambicję polemizować z Danielem-morfi, ale taka dawka błędów logicznych , faktograficznych i innych spowodowała że się w tym wszystkim pogubiłem . Na domiar złego wyprowadza mnie z równowagi narcyzm autora , pisane bzdury jakoś zdzierżę. dotyczy to tego tematu i
tego
Boję się śledzić inne.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.12.2010 11:46

...teraz już nie ma takich narcyzów jak kiedyś...w Jugosławii...przed wojną '88...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 31.12.2010 11:50

Jacek S napisał(a):w Jugosławii...przed wojną '88...

W 1988 wojna w Jugosławii :?: :?: :?: Ki czort?

Jacek S. - przyznaj się - brałeś towar od M0rfiego? :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2010 12:01

To nie chodziło o Jugosławię tylko o palenie Yugo (teraz mają to kolekcjonerzy.tv). Nie było wojny w Jugosławi tylko na Madagskarze, a tam nie ma płatnych autostrad, bo wieczorem Split przenieśli z bramkami do Rosji. :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 31.12.2010 12:03

zebik napisał(a):To nie chodziło o Jugosławię tylko o palenie Yugo (teraz mają to kolekcjonerzy.tv). Nie było wojny w Jugosławi tylko na Madagskarze, a tam nie ma płatnych autostrad, bo wieczorem Split przenieśli z bramkami do Rosji. :D

No, coraz lepiej! :D :D
Zebik - sami palicie, a reszty nie poczęstujecie?
Ostatnio edytowano 31.12.2010 12:04 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 31.12.2010 12:03

Raul73 napisał(a):
Jacek S napisał(a):w Jugosławii...przed wojną '88...

W 1988 wojna w Jugosławii :?: :?: :?: Ki czort?

Jacek S. - przyznaj się - brałeś towar od M0rfiego? :lol:

Ja tylko cytuję:

daniel-m0rfi napisał(a):...Ja znam te rejony z czasów będących jeszcze JUGOSŁAWIĄ, przebywałem tam 2 miesiące co roku w czasie wakacji i planowany wyjazd mieliśmy na wakacje w 1988r ale rozpoczęła się wojna...

Co Wy wiecie o Jugosławii...żal mi Was...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Paszport czy dowód - dyskusja wycieta z FAQ - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone