daniel-m0rfi napisał(a):... JUGOSŁAWIA, CHORWACJA, BOŚNIA I HERCEGOWINA, CZARNOGÓRA ....
Ten człek mnie denerwuje. Jakiś oryginał czy cuś
W innym wątku też bzdety pisze. Gdzie On się w takim stadium uchował ?
woka napisał(a):daniel-m0rfi napisał(a):... JUGOSŁAWIA, CHORWACJA, BOŚNIA I HERCEGOWINA, CZARNOGÓRA ....
Ten człek mnie denerwuje. Jakiś oryginał czy cuś
W innym wątku też bzdety pisze. Gdzie On się w takim stadium uchował ?
daniel-m0rfi napisał(a):Nie ważne kiedy napisał posta bo i tak znajdą się ludzie wielce obeznani z opowieści znajomych a potem mogą mieć zonka na granicy
Słowo Jugosławia skąd się wzięło hmm.... no właśnie wy się nazywacie cromaniakami a ja napisałem Jugosławia bo jeszcze pamiętam te czasy Jugosławii nim doszło do podziału-upadku JUGOSŁAWII. Inaczej wygląda Chorwacja teraz a inaczej te rejony wyglądały przed podziałem. Teraz zostało sporo zniszczonych plaż gdzie naprawdę było dużo krabów, rozgwiazd i innych morskich zwierząt. Teraz ciężko było spotkać kraba a nie wspomną o ośmiornicy. Pisać bym mógł sporo. Między nami na pewno jest różnica wiekowa, gdzie możecie nie wiedzieć o tym że mało ludzi miało możliwość wyjechania do wcześniej byłej JUGOSŁAWII. Wasi rodzice mogą to potwierdzić.
zebik napisał(a):To nie chodziło o Jugosławię tylko o palenie Yugo (teraz mają to kolekcjonerzy.tv). Nie było wojny w Jugosławi tylko na Madagskarze, a tam nie ma płatnych autostrad, bo wieczorem Split przenieśli z bramkami do Rosji.
Raul73 napisał(a):Jacek S napisał(a):w Jugosławii...przed wojną '88...
W 1988 wojna w Jugosławii Ki czort?
Jacek S. - przyznaj się - brałeś towar od M0rfiego?
daniel-m0rfi napisał(a):...Ja znam te rejony z czasów będących jeszcze JUGOSŁAWIĄ, przebywałem tam 2 miesiące co roku w czasie wakacji i planowany wyjazd mieliśmy na wakacje w 1988r ale rozpoczęła się wojna...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne