piekara114 napisał(a):Dodaj opis do
Banku Kwater ze zdjęciami i informacjami. Jak ktoś będzie zainteresowany to się skontaktuje.
Nie spełnia regulaminu forum, za krótko jest na forum i za mała aktywność, spora szansa że moderator potraktuje to jako reklamę
piekara114 napisał(a):Sdolas narzekasz na ukrywanie przez forumowiczów danych sprawdzonych kwaterek, a widzę, że Ty podzieliłeś się w Banku tylko jednym namiarem, a z Twoich postów wnioskuję, że byłeś kilka razy w Cro.
Narzekam bo mam niestety na co i to nie bez powodu.
Nie na ukrywanie a brak chęci podzielenia się z innymi często młodymi stażem forumowiczami.
Jestem na forum kilka lat, aktywność jakąś tam mam bo intensywnie szukam, nie zaliczam się raczej ( w mojej ocenie) do tych co muszą mieć wszystko podane na tacy i mają 10 postów rocznie.
Po dwóch latach przeglądania forum znalazłem coś niemal idealnego dla siebie, w tym roku byłem w Cro po raz pierwszy więc ciut jesteś w błędzie
Jeśli wyjadę po raz kolejny to z pewnością podzielę się namiarem, jeśli to nie będzie to samo miejsce, poniekąd z konieczności
yzedef napisał(a):Ludzie włóżcie też trochę własnego wysiłku!, teraz wszyscy chcą mieć wszystko na gotowo... najlepiej jeszcze aby im mapki porobić gdzie chodzić co robić.. strasznie mnie to irytuje, tak ciężko jest pogrzebać ten 1-2 wieczory w necie, wyszukać coś wysłać zapytania... dostać ceny i wtedy na forum ewentualnie podpytać kogoś kto był o opinie. Ja tak zawsze robię a przy okazji szukania kwaterki i analizowania potencjalnej miejscowości czytam o niej o atrakcjach w pobliżu i już mam na wstępie spory zasób wiedzy o docelowym miejscu. Niestety wielu forumowiczów chce namiary a sami nie wiedzą nawet w jaki rejon chcą jechać!, a powinno być na odwrót przecież.
Jeśli pisząc powyższe piszesz również do mnie to mnie obrażasz, choć i tak obrażony się nie czuję, bo ja nie z takich
A dlaczego, bo .......jak ciut wyżej opisałem.
Rozumiem Twoją irytację ale zrozum też takich jak ja, co szukają gdzie można tygodniami, piszą gdzie można, łącznie z właścicielami w Cro i trafiają na mur.
Jedno jest pewne, szukanie namiarów nie byłoby tak trudne gdyby wracający umieszczali namiary w banku kwater, a jak widać robią to nieliczni