joanna86 napisał(a):Witajcie. W lipcu planujemy pobyt na Malarskiej. Będziemy mieć apartament w samym centrum obok kościoła św. Marka. Właściciel powiedział, że możemy zaparkować auto na płatnym parkingu 250 kun za tydzień. Czy to dużo jak na tamte rejony? Czy jak zaparkujemy tam auto to już potem musi tam stać? Czy jak pojedziemy gdzieś to opłata będzie naliczana ponownie?
joanna86 napisał(a):Witajcie. W lipcu planujemy pobyt na Makarskiej. Będziemy mieć apartament w samym centrum obok kościoła św. Marka. Właściciel powiedział, że możemy zaparkować auto na płatnym parkingu 250 kun za tydzień. Czy to dużo jak na tamte rejony? Czy jak zaparkujemy tam auto to już potem musi tam stać? Czy jak pojedziemy gdzieś to opłata będzie naliczana ponownie?
kibic hr napisał(a):Od pięciu lat przy Lidlu są te tablice-ba nawet od jakiegoś czasu jest też parkometr. Mimo to od pięciu lat zostawiam tam samochód za darmo i idę zwiedzać miasto a 3 razy auto tam stało a my płynęliśmy promem do Sumartin. Jak do tej pory nie ma tam szlabanu przy wjeździe ,więc nie ma jak sprawdzić o której się wjeżdża. Raz gdy nie było miejsca przetestowałem wariant-rodzinkę wysadziłem a sam podjechałem na olbrzymi parking przy Maksi Konzumie. Lubię urządzać sobie spacery a kuny wolę wydawać na kugle i karlovaćko.
KrakenQ napisał(a):A jak z tym parkingiem co kolega wyżej pisał za 7kn/1h przy ulicy gdzie stoi kościół św.Marka:
https://www.google.pl/maps/@43.2918339, ... !1e1?hl=pl
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi