corrado100 napisał(a):komentarz na gorąco
mnie wczoraj postój 2 godz 26min na parkingu przy ul. Baltazara Bogisica kosztował 90KN...
przegonil nas z Dubrovnika deszcz choc dzieciaki cos narzekaly wiec wiele dluzej i tak by nie bylo...
placilem w automacie, tez sie troche zdziwilem po tym co pisaliscie o wysokosci oplat... troche za duzo to wyszlo (bilet mam na potwierdzenie)
kanurwa napisał(a):Hej. A czy orientujecie sie czy na parking AQtlant Center wjade busem, który ma ponad 2m wysokości, bo w Polsce równie bywa z takimi parkingami i zdarzyło mi sie nie wjechac z uwagi na stromy wjazd?
PapaSmurf napisał(a):Czy ten parking przy Atlant Center jest całodobowy czy ma jakieś godziny pracy?
dabecja napisał(a):PapaSmurf napisał(a):Czy ten parking przy Atlant Center jest całodobowy czy ma jakieś godziny pracy?
całodobowy,jest to parking pod galerią.Przeczytaj wczesniejsze posty,tam jest cenna uwaga,wjazd za galerią a przed stacja paliw.
Jak jedziesz od północy do dubrownika to na końcu mostu skręcaj w lewo.Przejechałem ten wjazd i póxniej nieźle się namotałem,nawigacja prowadziła mnie po jakichś pionowych zjazdach
mario732 napisał(a):Witam i potwierdzam że parking w Atlant Centar kosztuje 10 kuna za pierwszą godzinę i 5 za kolejne.
Parkowałem 9.08 i było dużo wolnych miejsc. Do starego miasta ok 2 km. Spacer do starego miasta lekko pod górkę za to z powrotem w dół
Postój 9 godzin kosztował mnie 50 kuna vs 180 na parkingu publicznym.
Wjazd od ulicy Vukovarska (jednokierunkowa, dwa pasy) zaraz za budynkiem Atlant Centar, a tuż przed stacją Lukoil (po lewej stronie ulicy więc można się ustawić wcześniej na lewym pasie).
kaeres napisał(a):GREG_G napisał(a):Ja parkowałem tutaj:
porządny podziemny parking, duży, spokojny, auto się nie nagrzeje od słońca, jest ubikacja, winda, i jakieś automaty z colą.
koszt coś koło 5kun/godzinę (mniej niż w Krakowie )
a tu dokładne ceny:
Czerwiec i Sierpień - 1 godz. 10HRK - cały dzień 1day 120HRK(przedpłacone)
Lipiec - 1 godz. 15HRK - cały dzień 1day 180HRK(przedpłacone)
Pozostałe miesiące 1hr 1 godz. 5HRK - cały dzień 1day 60HRK(przedpłacone)
.
Byłem dzisiaj w tym miejscu. 20kn/h
A tak poza konkursem.
W Dubrowniku jest więcej samochodów niż w Warszawie
Jakim cudem sprawdzają te wszystkie samochody postawione na tych przyulicznych parkingach ?
Co drugi samochód nie miał kwitu za szybą.
Janusz_z_wąsem napisał(a):kaeres napisał(a):GREG_G napisał(a):Ja parkowałem tutaj:
porządny podziemny parking, duży, spokojny, auto się nie nagrzeje od słońca, jest ubikacja, winda, i jakieś automaty z colą.
koszt coś koło 5kun/godzinę (mniej niż w Krakowie )
a tu dokładne ceny:
Czerwiec i Sierpień - 1 godz. 10HRK - cały dzień 1day 120HRK(przedpłacone)
Lipiec - 1 godz. 15HRK - cały dzień 1day 180HRK(przedpłacone)
Pozostałe miesiące 1hr 1 godz. 5HRK - cały dzień 1day 60HRK(przedpłacone)
.
Byłem dzisiaj w tym miejscu. 20kn/h
A tak poza konkursem.
W Dubrowniku jest więcej samochodów niż w Warszawie
Jakim cudem sprawdzają te wszystkie samochody postawione na tych przyulicznych parkingach ?
Co drugi samochód nie miał kwitu za szybą.
Stałem tutaj początkiem września. Nie patrzyłem na cenniki - po 2,5h wyjechałem z rachunkiem na... 90 HRK
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne