Wiem, że to temat parkingów w Dubrownik, a czy macie jakieś dobre miejsce do zjedzenia obiadu po zwiedzaniu.
Parking pewnie przy Atlant. Może być dobra pizza bo z dzieciakami. Gwiazdki Michelin nie są wymagane
stachmat napisał(a):Wiem, że to temat parkingów w Dubrownik, a czy macie jakieś dobre miejsce do zjedzenia obiadu po zwiedzaniu.
Parking pewnie przy Atlant. Może być dobra pizza bo z dzieciakami. Gwiazdki Michelin nie są wymagane
arturescu napisał(a):stachmat napisał(a):Wiem, że to temat parkingów w Dubrownik, a czy macie jakieś dobre miejsce do zjedzenia obiadu po zwiedzaniu.
Ja bym wytrzymał jeszcze godzinę i szukał obiadu w Neum. Znacznie taniej, oferta knajp duża i no i jedna granica z głowy...
sviva napisał(a):Niedaleko starego miasta jest parking darmowy. Dojście do Starego zajmuje kilka minut (najbardziej uciążliwe są podziemne schody) ale parking za free i do tego bezpieczny bo ruch niewielki. Obok jest automechanika. Jak będę miał chwilę to obczaję na google maps i wam podeślę.
stachmat napisał(a):Wiem, że to temat parkingów w Dubrownik, a czy macie jakieś dobre miejsce do zjedzenia obiadu po zwiedzaniu.
stachmat napisał(a):Potwierdzam to co napisał grzesis co do atlant center.
My skorzystaliśmy z autobusu i w kiła minut przy murach.
Na parkingu pełno polskich aut
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne