Parking w okolicy centrum wyjdzie zdecydowanie taniejsdolas napisał(a):Wklej linka do tych cen
http://www.dubrovnikcablecar.com/?dubro ... sion=price
Parking w okolicy centrum wyjdzie zdecydowanie taniejsdolas napisał(a):Wklej linka do tych cen
sdolas napisał(a):Wklej linka do tych cen
sdolas napisał(a):Piszcie gdzie stajecie, podawajcie linki do lokalizacji i ceny.
Adek99 napisał(a):sdolas napisał(a):Piszcie gdzie stajecie, podawajcie linki do lokalizacji i ceny.
Dwa lata temu parkowałem przy Tisaku, wtedy było 7 kun za godzinę, w tym roku udało mi się znaleźć miejsce tu przy Jadrance. Do starego miasta ok. 1 kilometr, powrót to wspinaczka po schodach.
creep22 napisał(a):My wybieramy sie po 15. Planuję zostawić samochód w Atlant lub obok Tisaka. Czy ulica Tesli jest teraz już tylko jednokierunkowa i można z niej skręcić w lewo przed Tisakiem? (ludzik google pokazuje inaczej, jest tam zakaz skrętu w lewo, ale to zdjęcia z 2011, na których Atlant sie dopiero buduje)?
Kiedy najlepiej jechać, żeby było choć odrobine mniej ludzi? Zwykły dzień, czy weekend?
Adek99 napisał(a):Dwa lata temu parkowałem przy Tisaku, wtedy było 7 kun za godzinę, w tym roku udało mi się znaleźć miejsce tu przy Jadrance. Do starego miasta ok. 1 kilometr, powrót to wspinaczka po schodach.
napisał showtek2 :
Panowie, ja 2 lata temu pojechalem na SRD , tam zostawilem auto, akurat bylo miejsce , ZA FREE i zjechalem sobie kolejka na dol, a na koniec dnia kolejka na gore W tym roku tez tak planuje zrobic Tylko bylo to w czerwcu, wiec jestem ciekaw czy i teraz sie uda tam znalezc miejsce A jesli sie nie uda to gdzie polecacie zostawic auto jak najtaniej ? Bo kiedys wjechalem na jakis parking na ulicy chyba Bagisica czy cos , i jak sprzjrzalem na cene (22 kuny za godzine ! ) to czym predzej wyjechalem
elka21 napisał(a):Wjazd do podziemnego parkingu Atlant, macie w prawym dolnym rogu zielonego kwadrata.
Co do ceny nie chcę Was wprowadzać w błąd, bo opłatę robił mąż, ale coś mi się kojarzy, że za około pięć godzin postoju zapłaciliśmy mniej więcej w przeliczeniu na złotówki 50 zł.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne