Czy ktoś pamięta jaka tam jest max wysokość?
Mój suv z boxem ma 2,10 m
morela napisał(a):Czy ktoś pamięta jaka tam jest max wysokość?
Mój suv z boxem ma 2,10 m
fish74 napisał(a):Parking pod centrum Atlant max wys 3.5 mtr. Parkowałem busem miejsca były. Cena jak dobrze pamiętam 10kun za godz,do starówki 20 min spacerkiem z pięknym widokiem na Jadran po drodze.
manek-rz napisał(a):fish74 napisał(a):Parking pod centrum Atlant max wys 3.5 mtr. Parkowałem busem miejsca były. Cena jak dobrze pamiętam 10kun za godz,do starówki 20 min spacerkiem z pięknym widokiem na Jadran po drodze.
Witaj. Mam prośbę. Czy mógłbyś łopatologicznie wytłumaczyć mi (lub nie tylko mi) gdzie znajduje się wjazd na parking w "Atlant", tzn. od której strony. Jeżdżę żółtym ludzikiem jak opętany wkoło miejsca w którym to niby ma być, ale dopiero teraz mnie tknęło, że jadąc wzdłuż Vukovarskiej zdjęcia są z listopada 2011 - i teren jest dopiero ogrodzony pod budowę, a po skręcie w lewo (pomiędzy stację Łukoil a To miejsce) -to zdjęcia są jeszcze z września 2011 i znajduje się tam jakaś zajezdnia autobusów.
No i mogę sobie szukać wjazdu... jak nie ma jeszcze budynku.
Mapy są aktualne, ale na nich niestety wjazdu (lub charakterystycznego miejsca) nie widać...
A więc: jak jechać, żeby dojechać?
Z góry dzięki.
manek-rz napisał(a):Dzięki. Też mi się wydaje, że optymalnie będzie zostawić tam samochód.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi