Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Park Umag preferencje Vacanosleil

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
opelek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) opelek » 10.05.2010 12:53

Witam
Mam pytanie dotyczące usytowania mobile home Vacanosleil w Parku Umag. Podczas rezerwacji pojawia się możliwość wyboru preferencji.Zależy mi na komfotowej a jednocześnie dość spokojnej lokalizacji. Czy ktoś zna ten kemping i może podpowiedzieć która z preferencji warta jest zaznaczenia tak by nie pokonywać ogromych odległości z trzylatkiem ?
Dostępne na stronie Vacanosleil preferencje poniżej:
parcela położona centralnie
parcela położona blisko atrakcji
parcela położona blisko sanitariatów
parcela położona blisko baru/restauracji
parcela położona blisko plaży
parcela położona blisko jeziora
parcela położona blisko
słoneczna parcela
parcela położona na rogu
parcela położona w starej części kempingu
parcela położona w nowej części kempingu
parcela położona z dala od wejścia
parcela położona z dala od drogi
parcela położona z dala sanitariatów
parcela położona z dala baru/restauracji
parcela położona na poziome kempingu
parcela położona w wyższej tarasowej części

pozdrawiam
Joart
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joart » 10.05.2010 17:34

Mi się wydaje, że parcele dotyczą namiotów, a nie mobil home.
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 10.05.2010 18:04

Ja znam jeszcze inne realia rezerwacji, może nie mobil home bo one zazwyczaj są w jednym miejscu, ale parceli. Zazwyczaj jest tak że rezerwuje się parcele w danym sektorze / Zone a już od ciebie zależy gdzie akurat znajdziesz wolną. Nikt nie zarezerwuje konkretnego numeru parceli.
Numer zlecenia rezerwacji jest bardziej magicznym słowem na które wpuszczą cię na kamping i będziesz mógł poszukać parceli, bez rezerwacji w sezonie nawet nie będą chcieli z tobą rozmawiać, i nie mówię tu o małych kampingach tylko o molochach na których w lipcu i przełomie lipca i sierpnia naprawdę ciężko o parcele.
Temcza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Temcza » 11.05.2010 09:00

Parcela to miejsce pod namiot i preferencje dotycza tylko lokalizacji jak przyjedziesz z wlasnym namiotem.Co do mobilhome to dostepna jest tylko jedna preferncja; polozenie na rogu.Ja ci osobiscie polecam kamp Bijela Uvala mobilhome w tej samej cenie.Pozdrawiam
opelek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) opelek » 11.05.2010 10:25

Czy mobile home na kempingu Bijela Uvala położone są bliskiej odległości od morza ? Czy jest to ten kemping do którego można dojąć ścieżką od Kempu zelena laguna ?

dzieki za info
LABUZKA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABUZKA » 11.05.2010 10:43

Mobile home Vacansoleil stoją po lewej stronie od wjazdu razem z innymi firmami tj Selecamp itp.Do morza bliziutko więc fajne zachody słońca ,łazienki Cię nie dotyczą bo masz w domku.Do basenów jest kawałek ale spokojnie dacie sobie rade w pobliżu jest plac zabaw i boisko.Plaża badzo kamienista ale ma swój urok,do sklepu i recepcji dośc blisko.Daleko macie tylko do zabawek takich dmuchanych typu zamek dodatkowo płatne,samochodziki.Są rowerki wodne ,skutery i dużo atrakcji disco dla maluchów,rysowanie,w południe aerobik,w basenie statek piracki więc dziecko nie bedzie chciało wychodziś z wody,leżaki przy basenie gratis.Co do twojego pytania o preferencje to ja jeżdze z Vacansoleil już piąty sezon i nie robię dopłaty za nic bo i tak nie masz gwarancji mogą sie tylko postarac spełnic prośbe wiec myśle że szkoda kasy bo i tak dla Was mobila nie przestawią bliżej basenów ,czy sklepu.Byłam dośc dawno bo 4 lata temu też z trzylatkiem i pięciolatkiem i bardzo im się podobało,wiec myśle że się bardzo nie zmieniło,życze udanego urlopu.Pozdrawiam Dorota :papa:
LABUZKA
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LABUZKA » 11.05.2010 10:45

Opelek pisałam o Parku Umag
opelek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) opelek » 11.05.2010 12:27

Dorota wielkie dzięki, na takiej informacji mi zależało :)))
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 11.05.2010 17:44

opelek napisał(a):Czy mobile home na kempingu Bijela Uvala położone są bliskiej odległości od morza ? Czy jest to ten kemping do którego można dojąć ścieżką od Kempu zelena laguna ?
dzieki za info

Tak można przejść ścieżką przy morzu z Zelena Laguna na Bijela Uvala,
Co do mobile home to nie wiem gdzie dokładnie się znajdują ale wydaje mi się że te domki są w pobliżu basenu i ciągną się aż do recepcji, na planie campingu wydaje mi się że sektory K

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone