tony montana napisał(a):Trzeba przyznać, że fajne te plażyczki płd Krku
jak tak globetrotter mówi to musi być prawda
maslinka napisał(a):Dołączam do Twojej wyprawy. Super relacja i piękna przedsezonowa Chorwacja
Krk ciągle przed nami, ale dzięki Twoim zdjęciom, kto wie...
maslinka napisał(a):Zavratnica - skojarzenie z Tatrami jak najbardziej trafne. Podobnie miałam z Modrym Jezerem w Imotski.
Buber napisał(a):Zavratnica - piękne unikalne miejsce, prawdziwy mały fiord.
Z góry tak naprawdę można ją docenić, przy okazji widać tę zatopioną niemiecką barkę.
te kiero napisał(a):Znany na Krku efektowny układ drogi - u nas pewnie zrobiliby długą prostą - przy większej prędkości fajne uczucie
Pääkäyttäjä napisał(a):Ten punkt widokowy jest gdzie?
kaeres napisał(a):te kiero napisał(a):Znany na Krku efektowny układ drogi - u nas pewnie zrobiliby długą prostą - przy większej prędkości fajne uczucie
To jest najlepsze w jeździe po Krku. 70-90km/h i uczucie temu towarzyszące
kaeres napisał(a):Jednak na samą Zavratnicę nie dotrę, tylko na punkt widokowy.
Pääkäyttäjä napisał(a):No, na Velebit, Jablanac i Zavratnicę robię sobie smaka od trzech lat...
gusia-s napisał(a):Uvala Zavratnica cudna jest. Jeszcze nie widziałam na własne oczy. Miałam zamiar wyskoczyć z Krku ale brakło czasu
Pääkäyttäjä napisał(a):
Hvala. Na mapy.cz widzę tam asfalt od/do pewnego momentu - punkt widokowy spełnia jednocześnie rolę parkingu (poza drogowskazem, nic więcej jeszcze nie wygrzebałem)? Pytam pod kątem córki, która w wakacje jeszcze roku nie będzie mieć
Powrót do Nasze relacje z podróży