agata26061 napisał(a):Wiecie co? Tak troszeczkę zaczynam żałować, że jednak nie zdecydowaliśmy się w tym roku na ten Krk. Wygrał Hvar i oczywiście już się nie mogę doczekać tych wszystkich plaż i zatok hvarskich, ale te plaże Krku też są całkiem całkiem...
te kiero napisał(a):Tymczasem podziwiamy Baśkę, najpierw wizyta na dole (prawie bez zdjęć), czujemy się jak na plaży i promenadzie w PL, co chwilę soczyste urwał. Potem jedziemy w stronę nieba na znany Krkowiczom cmentarz z widokiem...
lkemot napisał(a):te kiero napisał(a):Tymczasem podziwiamy Baśkę, najpierw wizyta na dole (prawie bez zdjęć), czujemy się jak na plaży i promenadzie w PL, co chwilę soczyste urwał. Potem jedziemy w stronę nieba na znany Krkowiczom cmentarz z widokiem...
Nie było tłoku przy wjeździe na górę do Cerkwi Sveti Ivan i cmentarza, też mam plan majowego wjazdu by zobaczyć Baśkę z góry ?
te kiero napisał(a):Już dziś wieczorem... vRybnik:
agata26061 napisał(a):Wiecie co? Tak troszeczkę zaczynam żałować, że jednak nie zdecydowaliśmy się w tym roku na ten Krk. Wygrał Hvar i oczywiście już się nie mogę doczekać tych wszystkich plaż i zatok hvarskich, ale te plaże Krku też są całkiem całkiem...
te kiero napisał(a): obowiązkowe odwiedziny w Twierdzy Nehaj, choćby dla samych widoków.
Mikromir napisał(a):te kiero napisał(a): obowiązkowe odwiedziny w Twierdzy Nehaj, choćby dla samych widoków.
A sama twierdza jakie zostawiła wrażenia?
te kiero napisał(a):tam dopiero RIP nabiera właściwego znaczenia
tomekkulach napisał(a):te kiero napisał(a):tam dopiero RIP nabiera właściwego znaczenia
Czyli,że dobrze byłoby tam być martwym
Katerina napisał(a):
Piękne foty, mam już plany
Powrót do Nasze relacje z podróży