Habanero - pewnie że wie bo eksplorował już w mojej relacji z Krku ale Ciebie tam nie było to nie wiem czy Ci zdradzisdolas napisał(a):gusia-s napisał(a):... Jest to wymarzone miejsce do kajakowania i zdobywania cudnych, pustych plaż
Woda cieplutka i upał nie ustępujący Dalmacji.
Czyli już wiemy z Habanero co będziemy eksplorować w kolejnych latach
Ja nie wiem czy to wytrzymam, tak mi się tęskni do tych miejsc jak chyba do żadnych innychte kiero napisał(a):Dobra, tera czas na drugą stronę Starej Baśki, właściwie to już za nią i Campingiem Skrila; ...
gusia-s napisał(a):Ja nie wiem czy to wytrzymam, tak mi się tęskni do tych miejsc jak chyba do żadnych innychte kiero napisał(a):Dobra, tera czas na drugą stronę Starej Baśki, właściwie to już za nią i Campingiem Skrila; ...
gusia-s napisał(a):... Habanero - pewnie że wie bo eksplorował już w mojej relacji z Krku ale Ciebie tam nie było to nie wiem czy Ci zdradzi
To może już zacznijsdolas napisał(a):Jeszcze nie wiem kiedy , ale widzę że muszę się zabrać za nadrabianie zaległościgusia-s napisał(a):... Habanero - pewnie że wie bo eksplorował już w mojej relacji z Krku ale Ciebie tam nie było to nie wiem czy Ci zdradzi
te kiero
Sorki za zaśmiecanie
Więcej tych ... zatoczek to Ty już nie wstawiaj może co .... bo za chwilę to będę żałował że już mam miejscówkę na ten rok zabukowaną
sdolas napisał(a):Więcej tych ... zatoczek to Ty już nie wstawiaj może co .... bo za chwilę to będę żałował że już mam miejscówkę na ten rok zabukowaną
gusia-s napisał(a):te kiero sorry ale nie mogę się powstrzymać
Ze specjalną dedykacja dla sdolas - tylko jedną wrzucę
te kiero napisał(a):...nadmienię tylko, że nie odwiedziliśmy chyba połowy pięknych miejsc, szczególnie tych dostępnych wyłącznie od strony "balsamu"
gusia-s napisał(a):Sorki za zaśmiecanie
...
Ze specjalną dedykacja dla sdolas - tylko jedną wrzucę
gusia-s napisał(a):Ze specjalną dedykacja dla sdolas - tylko jedną wrzucę
agata26061 napisał(a):Wiecie co? Tak troszeczkę zaczynam żałować, że jednak nie zdecydowaliśmy się w tym roku na ten Krk. Wygrał Hvar i oczywiście już się nie mogę doczekać tych wszystkich plaż i zatok hvarskich, ale te plaże Krku też są całkiem całkiem...
te kiero napisał(a):
w przyszłym roku się wymienimy, ja na Hvar, Ty na Krk i będzie kwita
poza tym na Hvarze też jest pod dostatkiem balsamu, rzekłbym nawet że więcej
Powrót do Nasze relacje z podróży