napisał(a) te kiero » 20.03.2018 13:48
travel napisał(a):Mam nadzieję ,że załapałam się na 3 rząd
I od razu mam pytanie dotyczące plaż.
Sprawdziłam położenie Twojej miejscówki w Krku i najbliżej miałeś do plaży koło restauracji Karaka i kempingu Jezevac
w weekend w tej restauracji tak mw. od 15tej. ostre łubudubu niekoniecznie w naszych rytmach więc przyjemnie nie było, a w najbliższej okolicy plaże betonowe, w czym nie do końca gustujemy
travel napisał(a):oraz do dzikich plażyczek na południowy zachód od restauracji Karaka.
Możesz coś bliżej powiedzieć o tych plażach ?
te plażyczki i ten rejon polecam (przy lesie), choć na pewno 2 plaże są tam oznaczone sprayem FKK, z tym że jedna uwaga w weekend zbierają się tam na imprezy duże grupy młodych osób z okolicy,
a ogólnie to bardzo kameralne plaże ze skałkami, poniższe zdjęcie przedstawia jedną z takich plaż
nie można do nich swobodnie dojść jak na googleu pokazuje ścieżka lasem, gdzyż po drodze wybudowano spory obiekt Wod-Kan,
trzeba iść po głazach przy ogrodzeniu, najszybciej i bez problemu od restauracji Karaka;
w lesie przyjemna ścieżka brzegiem wybrzeża ciągnąca się daleko do przystani na Rab, Cres
agata26061 napisał(a):Podziwiam za tak skrupulatne wyliczenie kosztów urlopu.
jest to tak zapisane mw. przyjeżdżam i próbuję sobie przypomnieć, na co i ile poszło mw.
walp napisał(a):Cześć Dawid.
Zamierzam w niedalekiej przyszłości wykorzystać coś z "Kryształowej objazdówki", ale balsam z Krku też się przyda.
witaj Waldku, to miłe co piszesz, ja mam już parę notatek z
Twoich Włoch
Ostatnio edytowano 20.03.2018 13:54 przez
te kiero, łącznie edytowano 2 razy