Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Parę fotek z KRKu - Majówka 2017 - jedziemy po balsam

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 16.04.2018 14:45

te kiero napisał(a):
Habanero napisał(a):Fajnie tu było. Ostrzę sobie zęby na Starą Baśkę. Zawratnicę zrobię w tym roku, Szkoda, że z Pagu do Starej Basi trochę daleko, bo plaże tam piękne.
... Konradzie w Starej Baśce w sensie otoczenia mz. czułbyś się jak na Pagu :)
To chyba dlatego tak dobrze i ja się tam czułam :mrgreen:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 16.04.2018 15:24

Fajnie.
Mój uśmiech na twarzy pojawia się, ponieważ mimo (chyba już kilkunastu) relacji z KRK-u nikt nie sfocił mojej kryjówki. :D :D
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 16.04.2018 20:02

woka napisał(a):Fajnie.
Mój uśmiech na twarzy pojawia się, ponieważ mimo (chyba już kilkunastu) relacji z KRK-u nikt nie sfocił mojej kryjówki. :D :D

ooo, a to ciekawe, nie wiem o jakie miejsce chodzi, ale pewnie nikt podczas pobytu nie trafi również tam, gdzie my; miejsce znane jak sądzimy tylko miejscowym, o czym raz się przekonaliśmy, nie jest jakieś specjalnie szczególne, ale domyśliliśmy się, że tam miejscowi uciekają przed masą krytyczną turystów
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 16.04.2018 20:27

te kiero napisał(a):
woka napisał(a):Fajnie.

ooo, a to ciekawe, nie wiem o jakie miejsce chodzi, ale pewnie nikt podczas pobytu nie trafi również tam, gdzie my; miejsce znane jak sądzimy tylko miejscowym, o czym raz się przekonaliśmy, nie jest jakieś specjalnie szczególne, ale domyśliliśmy się, że tam miejscowi uciekają przed masą krytyczną turystów

Zgadza się. W tym miejscu spotykam w zasadzie tylko miejscowych i kilku Niemców. Zapewne dostali namiar od któregoś właściciela apartmanu.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.06.2018 11:31

Dziś po przekroczeniu 260tyś. km zapadła u nas decyzja, że nasza Meggi jednak ostatni raz widziała Jadran podczas ubiegłorocznej majówki na Krku... Na tę decyzję ma wpływ kilka czynników, m.in. wiek samochodu i brak odpowiedniego ass., zakosztowanie po wielu latach innej formy wyjazdu itp. Samochód jak dotąd odpukać u nas niezawodny, zawiózł nas 5x do Chorwacji + w tym 3 objazdówki również po innych krajach, jeździł w ciągu lat jeszcze regularnie 2, 3 x w roku na Słowację i jeszcze posłuży na tego typu lokalne wyjazdy do 150km jak stanowi wykupiony Ass dla niego. Ogółem zrobił na wyjazdach jakieś 22tyś km, czyli mw. 1/5 tego co nim przejechaliśmy. Cieszymy się, że samochód przed, którym nas przestrzegano tyle dla nas zrobił.
Pewnie jeszcze, by objechał Cro (nie jeździ tylko jakieś 5 dni w roku), ale to już nie to poczucie bezpieczeństwa na serduchu...

20170501_135455.jpg

20170504_133245.jpg
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.06.2018 18:58

Brak assistance? Ile Magda ma lat? Mnie mBank przez Axę proponuje nadal Assitance na 18-letią Ibizę (wcześniej nawet podstawowego nie proponowali na tak stare auto). A Meganka jak nie zardzewieje to jeszcze pojeździ bo siedzą w niej pancerne i niezawodne silniki montowane w R19 (miałem R21 - i to auto zepsuć się nie chciało ale korozja zjadała progi, mocowanie tylnego zawiasu i sanki silnika).
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 17.06.2018 19:41

ma 16latek, Ass. oczywiście posiadam, ale zakres holowania tylko do 150km; dodatkowo zdecydowałem się nie zmieniać ubezpieczalni, bo otrzymałem spore zniżki na Pakiet Auto+Dom + Życie 2os. + Rodos; kilka bąbli rdzy w standardowych miejscach dla Meggi
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Parę fotek z KRKu - Majówka 2017 - jedziemy po balsam - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies