Witam wszystkich Cro - maniaków
Tworze ten wątek aby podzielić się kilkoma fotkami z pięknego miejsca jakim jest Brela na Riwierze Makarskiej.
Żaden ze mnie poeta, więc z góry przepraszam za wątpliwą jakość opisów zamieszczanych przeze mnie
Wszystko zaczęło się mniej więcej w kwietniu 2012 - pierwsza wizyta na forum Cro.pl , planowanie pierwszego wyjazdu do Chorwacji, dziesiątki stron www obejrzanych w poszukiwaniu kwatery i miejsca na wakacje, no ale od czego jest to forum , po kilkudniowej lekturze waszych relacji z podróży i niezliczonych opiniach na temat jak gdzie i kiedy, wybór padł na Brelę - perełkę Riwiery Makarskiej.
Dobra, miejscowość już jest, teraz kwatera. Jako że był to nasz pierwszy wyjazd do Cro, moja piękniejsza połowa zdecydowanie się sprzeciwiła opcji: jedziemy "w ciemno".
Nie wiem jaki cudem, ale jakoś udało się znaleźć kwaterę na ostatni tydzień lipca (2pokoje w tym tylko jeden z klimą za 65E). Zaliczka wysłana i to co lubię najbardziej - następuje odliczanie do wyjazdu, a w naszym przypadku jest to odliczanie podwójne gdyż zamieszkujemy w Wielkiej Brytanii, więc najpierw odliczanie do wyjazdu do PL , trzy dni na przepakowanie autka (zwane dalej Madzią), no i jest nareszcie nadchodzi dzień na który czekamy od kilku m-cy, czyli wyjazd do Cro - jest 24 lipiec 2012 ok 17-ej po południu, nasz pierwszy i mam nadzieję nie ostatni wyjazd, ach te emocje, to sprawdzanie prognozy pogody po kilka razy na godzinę no i upychanie bagaży i wielu innych niezbędnych dupereli w bagażniku mojej Madzi, a moja pani tylko znosi niezliczone ilości kolejnych siateczek, kocyków i poduszeczek
Madzia full load
Jeszcze tylko naklejka i jesteśmy gotowi
No to pojechali... CDN