napisał(a) dave.pl » 03.06.2013 20:27
ARTUR_KOLNICA napisał(a):Fajne miejsca, ciekawy tekst w lipcu czekam na kolejną relację
Dziękuję Arturze za to że jesteś i wytrzymałeś do końca
Pozdrawiam serdecznie
Aldonka napisał(a):Jakoś mnie wcześniej ominęła przyjemność skosztowania tej relacji, no ale lepiej późno niż wcale
Warto było przeczytać od początku do końca jednym tchem. Piękne zdjęcia. Mam nadzieję, że i tegoroczne wakacje będą zakończone relacją
Hej Aldonka
Miło mi, że zajrzałaś i poświęciłaś swój czas na czytanie moich wspomnień - jak mówisz "lepiej późno niż wcale",
a relacja będzie na 100%, teraz czynię przygotowania do wyjazdu naszej 9-osobowej ekipy, pierwszy raz decyduję się jechać na wakacje wynajętym 9-cio osobowym busem.
Emocje rosną, bo to już tuż tuż
Busik już zaklepany, zestawy do snurkowania zamówione, dziewczyny pokupowały już stroje kąpielowe, navi zaktualizowane zostało jeszcze parę szczegółów do dopięcia tak więc u nas gorączka przedwyjazdowa w pełni
kiniaa napisał(a):hej Dave swietna relacja i fotki rowniez
Tez mieszkam w UK i wybieramy sie w okolice Breli w sierpniu ale postanowilam ze jedziemy od razu z Anglii, zaczepimy po drodze o poludnie Francji, Wenecje we Wloszech a pozniej Makarska Riviera
)
Hejka Kiniaa
Już ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie
), tych wszystkich wspaniałych miejsc jakie napotkacie po drodze.
Południe Francji jest jednym z moich jeszcze niezrealizowanych kierunków wakacyjnych, a Ty dokładasz do tego Wenecję (fiu fiu
), abyście po wszystkich achach i ochach mieli ochotę jechać dalej do Cro...
Jestem pewien, że to będą bardzo udane wakacje, a po powrocie opisz proszę w tym dziale swoje wrażenia i zdradź tajemnicę gdzie według ciebie było najładniej
Będę czekał na Twoja relację
Pozdrawiam