Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dawid, relacja super! Zdjęcia rewelacyjnie oddają uroki chorwackich wakacji! I te kolory..... W sam raz na dzisiejszy świąteczny śniegowy piątek Bardzo sympatyczna z Was ekipa A co do Wyspy Brač to tam wszędzie tak pięknie, tak cicho, tak uroczo....Prawdziwa esencja Chorwacji!!! Polecam z czystym sercem Wesołych Świąt Wam życzę!
dave.pl napisał(a):Witam serdecznie mistrza relacji
Jeszcze raz pozdrawiam i zapraszam do dalszego czytania
Hej Dave - ale żeś pojechał po bandzie........ Relacyjkę Twoją oglądam już drugi raz ,bo podróżujemy w"czasie" oglądając te piękne fotki......dzięki za zaproszenie- inaczej i tak musowo bym tu waletował
Właśnie pokazuje zdjęcia z relacji męzowi i ten jednoznacznie stwierdził , że jedne z najlepszych zdjęć na forum. Podzielam i jeszcze raz gratuluję i czekamy na ciąg dalszy.
Zdołowany tym co się dzieje za oknem, postanowiłem odwiedzić forum i cieszę się, że trafiłem na Twoją foto/video relację Świetne zdjęcia! Od razu poprawił mi się humor