Franz napisał(a):W tych warunkach wejście na wieżę można było sobie darować, ale wnętrze zacnie ująłeś.
Pozdrawiam,
Wojtek
Jakoś tak o tym nie pomyśleliśmy.... sądziliśmy, że jak już tam wejdziemy to mgła pójdzie precz

Franz napisał(a):W tych warunkach wejście na wieżę można było sobie darować, ale wnętrze zacnie ująłeś.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):PIES?
...w potrawce...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):To już główna ulica prowadząca stromo do domu Bronte - latem są tu nieprzebrane tłumy
Wybrałeś lepszą porę.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Wiesz, że jesteś jedynym chyba który tu zagląda?
Mikeee napisał(a):tony montana napisał(a):Wiesz, że jesteś jedynym chyba który tu zagląda?
NIEPRAWDA!
że nie komentują, to nie znaczy, że nie zaglądają![]()
katedra robi wrażenie. Angielski gotyk jest super.
btw Bronte street, chyba prowadzi do miateczka Bronte na Sycylii, które właśnie marzena pokazała![]()
pozdrawiam,
Michał
Nieważna godzinamysza73 napisał(a):
Jaaaasne ... a u mnie teraz jest upał ... tylko termomert mi się zwalił i uparcie pokazuje -7tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Nieważna godzina, ważne że wyszło słońce i od razu wszystko wygląda lepiej
Przecież cały czas prawie świeci, nie wiem, o co Ci chodzi
mysza73 napisał(a):Jaaaasne ... a u mnie teraz jest upał ... tylko termomert mi się zwalił i uparcie pokazuje -7
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Wiesz, że jesteś jedynym chyba który tu zagląda?
I tak masz więcej aktywnych użytkowników niż w pewnej relacji z innych części Zjednoczonego Królestwa.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom