Franz napisał(a):W tych warunkach wejście na wieżę można było sobie darować, ale wnętrze zacnie ująłeś.
Pozdrawiam,
Wojtek
Jakoś tak o tym nie pomyśleliśmy.... sądziliśmy, że jak już tam wejdziemy to mgła pójdzie precz
Franz napisał(a):W tych warunkach wejście na wieżę można było sobie darować, ale wnętrze zacnie ująłeś.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):PIES?
...w potrawce...
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):To już główna ulica prowadząca stromo do domu Bronte - latem są tu nieprzebrane tłumy
Wybrałeś lepszą porę.
Pozdrawiam,
Wojtek
tony montana napisał(a):Wiesz, że jesteś jedynym chyba który tu zagląda?
Mikeee napisał(a):tony montana napisał(a):Wiesz, że jesteś jedynym chyba który tu zagląda?
NIEPRAWDA!
że nie komentują, to nie znaczy, że nie zaglądają
katedra robi wrażenie. Angielski gotyk jest super.
btw Bronte street, chyba prowadzi do miateczka Bronte na Sycylii, które właśnie marzena pokazała
pozdrawiam,
Michał
Nieważna godzina , ważne że wyszło słońce i od razu wszystko wygląda lepiej [/quote]mysza73 napisał(a):
Jaaaasne ... a u mnie teraz jest upał ... tylko termomert mi się zwalił i uparcie pokazuje -7tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Nieważna godzina , ważne że wyszło słońce i od razu wszystko wygląda lepiej
Przecież cały czas prawie świeci, nie wiem, o co Ci chodzi
mysza73 napisał(a):Jaaaasne ... a u mnie teraz jest upał ... tylko termomert mi się zwalił i uparcie pokazuje -7
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Wiesz, że jesteś jedynym chyba który tu zagląda?
I tak masz więcej aktywnych użytkowników niż w pewnej relacji z innych części Zjednoczonego Królestwa.
Pozdrawiam,
Wojtek
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom