MARK1 napisał(a):...on działał też w Yorkshire...
Zgadza się - dlatego też np. lotnisko w Doncaster nosi jego imię

MARK1 napisał(a):...on działał też w Yorkshire...
walp napisał(a):Oczywiście, że jestem chętny. Uwielbiam angielskie klimaty, ale Yorkshire jest mi nieznane.
Pääkäyttäjä napisał(a):PS: co do angielskiej, paskudnej pogody - jestem zaskoczony bo jest przyjemna, nie leje, jest ciepło. Lokalsi mówią, że (pomijając oczywistą oczywistość w postaci cieplego prądu zatokowego wpływającego na klimat) pogoda jest bardzo dobra. Jestem w Derby od 4.12 i jak dotąd, lało raz, gęsta mgła - też raptem dwa razy. Jak jest pochmurno to tu traktują to za dobrą pogodę
MARK1 napisał(a):tony montana napisał(a): a konkretnie w Yorkshire...
.
Kojarzy mi się z ... Robin Hoodem ( z dzieciństwa, tak jakoś)![]()
Pozdrawiam
Franz napisał(a):tony montana napisał(a):Ładnie tutaj
Trochę smętnie...
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Ależ Ty jesteś Mistrzem fotoshopatony montana napisał(a):
Następnego dnia rano idziemy na spacer po mieście - MYCHA WIDZISZ NIEBO???![]()
subim napisał(a):tony montana napisał(a):
Są chętni?
:
na UK zawsze
Żartowałamtony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Ależ Ty jesteś Mistrzem fotoshopatony montana napisał(a):
Następnego dnia rano idziemy na spacer po mieście - MYCHA WIDZISZ NIEBO???![]()
Nie posiadam takiego oprogrowania, zdjęcia nie były ruszane
Potter napisał(a):Mnie tam te klimaty specjalnie nie kręcą. Ale przez sympatię dla autora popatrzę w wolnej chwili
![]()
...
ajdadi napisał(a):....będę zaglądać
piotrf napisał(a):Część Tony, to hrabstwo znam całkiem dobrze więc patrzę z przyjemnością
Ciekawy jestem czy byłeś u Wikingów i jak Ci się podobał Rzymski bunkier w Yorku . . .
Pozdrawiam
Piotr
Vjetar napisał(a):Jak tam pogoda?
Czekam na c.d.
Pzdr
tony montana napisał(a):Nie bądź abnegatem
tony montana napisał(a):York jest jednym z najstarszych i najładniejszych miast w Anglii
tony montana napisał(a):Wielkie Wschodnie Okno katedry jest największym witrażem na świecie!
tony montana napisał(a):Wejście do Katedry kosztuje 10 funtów od łebka
tony montana napisał(a):York jest jednym z najstarszych i najładniejszych miast w Anglii
Franz napisał(a):Widzieliśmy w Anglii kilka ładniejszych (tylko nie chciej, żebym je teraz wymieniał). Nawet w naszych wspomnieniach stwierdzamy, że York d... nie urywa.
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom