avonek1203 napisał(a): w miejsce namiotu może zabierzemy coś do pływania i nurkowania
Po lekturze zdjęcia namiotu aż strach zapytać o szczegóły tegoż sprzętu.
avonek1203 napisał(a): w miejsce namiotu może zabierzemy coś do pływania i nurkowania
avonek1203 napisał(a):Nie upieram się, szukam rozwiązania dla moich małych dzieci, które czasami ciężko znoszą ciepłe dni Nie chce żeby słońce dało im się na tyle we znaki że na drugi dzień nie będą chciały wyjść z pokoju. dziękuje za wyrażenie opinii i myśle że spróbuje poszukać może mniej inwazyjnego planu "B"
Jestem ciekawa, jak zakończyła się sprawa pawilonu ogrodowego? Zabraliście go do Tucepi? Bo w sumie plaża tam wąska i jestem ciekawa jak inni reagowali?avonek1203 napisał(a): mam pytanie dotyczące rozkładania na plaży w Tucepi parasola ale w zasadzie to taki ogrodowy ok 2x2m namiot z odpinanymi bokami.
Chorwacja jest piękna i ma urok pod namiotem ale nie na plażach, lecz na kempingachavonek1203 napisał(a):Chorwacja jest piękna sama w sobie i nie trzeba jej dodawać uroków namiotami
Eunike1984 napisał(a):Avonek, błagam powiedz, że żartujesz...
Też mam dziecko i rozumiem o co Ci chodzi, ale bez przesady... Zwykły namiocik plażowy wystarczy. I nakrycie głowy oczywiście. Ale namiot ogrodowy???
Niektóre plaże są małe lub wąskie... Każdy ma prawo do kawałka plaży, ale żeby zaraz zabierać jej pół? Zlituj się, proszę. Nie tylko Ty masz dzieci i jakoś ludzie sobie radzą, a nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...