Witam.
Odświeżając temat. Ja w tym roku wziąłem aparat i wczoraj wkleiłem filmik na youtuba. Zapraszam do oglądania
Pozdrawiam
vic
soap_bubble napisał(a):To będzie głupie pytanie, uprzedzam Ponieważ zawsze widziałam parasailing w akcji, a nigdy startu i lądowania, to czy możecie opisać jak to się odbywa?
Panicznie boję się głębokiej wody, wysokości nie, i strasznie mnie kusi żeby spróbować w tym roku...
soap_bubble napisał(a):Dzięki Bałam się, że startuje się z wody! To teraz muszę tylko męża namówić, który dla odmiany ma lekki lęk wysokości
maniust napisał(a):Ktoś tu napisał NUDA ........mi się zajebiście podobało , dla samego widoku warto.
soap_bubble napisał(a):i strasznie mnie kusi żeby spróbować w tym roku...
sdolas napisał(a):W tym roku jakie ceny ?
Na majorce 40E przy starcie 2 osób z łodzi, ciut tańsza opcja 35E przy starcie z wody przy większej ilości osób niż dwie. W Cro podobnie ?
Mam nadzieję że zalapię się na tańszy lot.
sowiq napisał(a):@Laks,
widoki nie zawiodły Cieszę się, że spróbowałem, ale na drugi raz wybiorę 'bardziej dynamiczną' rozrywkę
ewutka napisał(a):Krystof napisał(a):może trzeba się było odciąć?
Yhmmm... Niekiedy samo się urywa. W tym sezonie, w pewnej urokliwej miejscowości takowe zdarzenie miało miejsce. Szczęściem w nieszczęściu było to, że był nim jeden z chłopaków obsługujących te sporty a nie przypadkowy turysta. Dla zainteresowanych... żyje Jedyna strata to Ray-Bany za 1000 Kn. Wrażenia nieopisane. I zaręczam, nudno nie było.
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...