Jędrula napisał(a):Szukam papierowej mapy europy - mapa drogowa , może ktoś polecić jakieś niedrogie wydanie w tej formie ?
el_guapo napisał(a):Jędrula napisał(a):Szukam papierowej mapy europy - mapa drogowa , może ktoś polecić jakieś niedrogie wydanie w tej formie ?
Mapy czy atlasu?
Mapa w czytelnej skali będzie miała rozmiar pokoju, no chyba że interesuje Cię skala 1:10 000 000
Shell miał kiedyś fajne atlasy, choć IMHO odpowiednia mapa/atlas zaczyna się od 1:300 000 w dół.
Jędrula napisał(a): chodzi o coś w formie atlasu
olo11 napisał(a):Kilka dni temu zakupiłem atlas europy 1:500 000 - mała encyklopedia ale warto było.
http://www.arttravel.pl/Europa_atlas_15 ... ndt-7.html
Jędrula napisał(a):Szukam papierowej mapy europy - mapa drogowa , może ktoś polecić jakieś niedrogie wydanie w tej formie ?
piotrulex napisał(a):Jędrula napisał(a):Szukam papierowej mapy europy - mapa drogowa , może ktoś polecić jakieś niedrogie wydanie w tej formie ?
W tej chwili i w przeciagu kilku lat stan drog, ich ilosci, obwodnic itd tak szybko sie zmienia, ze ja temat dawno odpuscilem. Najtanszy GPS za 200 zeta to wgrywana przed wakacjami najnowsza AM mi spokojnie wystarcza i w przeciagu 3-4 lat jest tanszym, pewniejszym, bezpieczniejszym rozwiazaniem
Nie w temacie ale jak bym mial kupic nawet za zlotowke wydanie z 2008 roku to bym odpuscil calkowiecie i chyba sobie wydruki z google maps porobil
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi