beatabm napisał(a):
Pierwsze minuty w samochodzie są koszmarem.
Nawet klimatyzacja nie pomaga.
Duszno....brak powietrza.....
Powoli przyzwyczajamy się.
To na pewno musi być dla Was trudne....
Już koniec

Dzięki za piękną relację

beatabm napisał(a):
beatabm napisał(a): oglądamy jak działa śluza, jak obsługa ją otwiera i zamyka
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):
To na pewno musi być dla Was trudne....
Już koniecBardzo szybko minęło. W miłym towarzystwie czas zawsze leci szybciej
Dzięki za piękną relacjęDobrze rozumiem Waszą miłość do wypoczywania na wodzie. Może kiedyś my też spróbujemy żeglowania...
dangol napisał(a):beatabm napisał(a): oglądamy jak działa śluza, jak obsługa ją otwiera i zamyka
Na naszym czerwcowym szlaku śluz w tym roku nie było, ale jeśli wrócimy z te okolice za czas jakiś, to na bank będzie to trasa śluzowa.
Grzesiek z kolegami śluzował się kiedyś tratwą (tym pływającym kioskiem) na Kanale Augustowskim.
Powroty z wakacji wszelakich zawsze są trudne. Dobrze, że można to jakoś złagodzićplanując następne wypady, wspominając minione...
A więc, do następnej relacji, niezależnie od tego, z jakiego akwenu będzie
.
gusia-s napisał(a):Nadrobiłam zaległości
Wypoczynkowi na łonie natury, nie dorówna żaden all![]()
Mogłabym tak spędzać czas nawet o chlebie i wodzie ... no może z domieszką cyca![]()
Dzisiejszej nocy naszym Jaskółczym gniazdem tak bura telepała, że odczucia jak na jachcie tym bardziej, iż szum fal wdzierał się do środka przyjemnie mrucząc do snu![]()
Dzięki za super opowieść![]()
Czy kolejna akcja już gdzieś się toczy?
Katerina napisał(a):Nadrobiłam...
Ten hotel jest primo sortW takim mogłabym pomieszkać - własne molo z tarasu
![]()
Podsumowując - fajne te Mazury, ale wciąż upieram się, że Pojezierze Kaszubskie z pewnością im dorównuje![]()
Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a):Nadrobiłam...
Ten hotel jest primo sortW takim mogłabym pomieszkać - własne molo z tarasu
![]()
Podsumowując - fajne te Mazury, ale wciąż upieram się, że Pojezierze Kaszubskie z pewnością im dorównuje![]()
Chodzi o hotel Mikołajki? Siostra była w tym hotelu całkiem niedawno, muszę ją spytać o wrażenia. Aczkolwiek zdecydowanie wolałbym spać na łódce.
Katerina, zaproponuj jakieś fajne miejsce na Poj. Kaszubskim.
Beatabm, fajnie, że dziewczyny łowią, ja mimo ojca, kiedyś zapalonego wędkarza, nie umiałbym zdjąć ryby z haczyka. Tzn. umiałbym ale nie lubię.
P.S. Też nadrobiłem.
Katerina, zaproponuj jakieś fajne miejsce na Poj. Kaszubskim.
Trajgul napisał(a):Nic konkretnie, myślałem, ze masz jakies swoje ulubione miejsce czy coś.
Panprzesada napisał(a):żagle, kajaki i spływy to dla mnie Mazury wylącznie ;D I Giżycko konkretnie. Wracamy tam w sumie co roku jak nie na tydzien to chociaz na weekendy. W dodatku miasto jest na tyle zorganizowane, ze mozna tez trafic na jakas fajna impreze - my bylismy na visa kino letnie - swietny klimacik wieczorkiem. No i jest tam tez co zwiedzac a nie tylko ciagle jeziora i jeziora ;p
napisał(a) agata26061 » 31.07.2018 20:38
Dziękujemy ślicznie za relację. Jak zawsze świetnaOstatnio zaniedbałam trochę forum, ale już staram się być na bieżąco