gusia-s napisał(a):Prawdziwy majtek pokładowy z Ewy doświadczenie widać gołym okiem
Dzielna jest! Da radę po TAKICH RODZICACH bez wątpieniabeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Prawdziwy majtek pokładowy z Ewy doświadczenie widać gołym okiem
Z Niej to już nawet nie wilczek tylko wilk morski Trzymaj za Nią kciuki w weekend - ma regaty wojewódzkie, będzie coś ok. 60 łódek na naszym zalewie, zapowiada sie piękna impreza
gusia-s napisał(a):W Wilkasach to chyba nie byłam ale przez Kisajno i Dargin darliśmy do Sztynortu i potem na Mamry. Kiedy to było ??? hoho 3 lata temu i od tamtej pory nie byłam na Mazurach.
beatabm napisał(a):Szukaj szukaj i ....znajdź
Katerina napisał(a):Super, elegancko na tych pomostach
Jedna sprawa - nie wolno karmić ptaków chlebem Zoolodzy i leśnicy apelują, podobno szkodliwe to i wywołuje boleści.
Mieszkam w pobliżu rezerwatu Kępa Redłowska - tu między Redłowem, a Orłowskim klifem jest ptasi raj - dużo chronionych gatunków. Niestety , turyści nagminnie dokarmiają chlebem ptaszki małe i duże, więc wszędzie wystosowano znaki zakazujące tej tradycji i poustawiano stanowiska, gdzie służby rezerwatu sypią ziarno, np w zimie.
"piotrf"]beatabm napisał(a):Szukaj szukaj i ....znajdź
Znalazłem z 2014 roku w Cierzpiętach nad j. Mokrem . . .
Szukać dalej
gusia-s napisał(a):Ale paszczak z tego łabędzia
A w krzaki to się chodzi po co inne