Panel korespondencyjny do Map, planów, przewodników
W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hej, mam prośbę, mógłbyś sprawdzić czy ta mapa zawiera już aktualizację z 2014 ?? na ich stronie napisane jest: Data wydania 01-05-2011 Następna aktualizacja 2014 chętnie bym ją kupił
Natknąłem się na baardzo szczegółowe mapy. 1:25000, 1:40000 Jako młody stażem (już dawno nie byłem traktowany jako młody/za młody) nie mogę umieszczać linków. Proszę o kontakt, ewentualnie. Jako rowerzysta korzystam z nich razem z Google i OpenStreetMap. Myślę, że przydadzą się.
Witam serdecznie. Jak w temacie. Kupie mape papierowa wyspy Brać. Ja w Polsce nie mogę takiej namierzyć.( Pomocne info mile widziane) . Może komuś leży w szafie , a ja z wielka ochotą taka mapę wykorzystam na urlopie. Serdecznie pozdrawiam. Mariusz. te. 501-280-008.