Naturalnie dotrę również na grób w Jerzwałdzie.
Taki relaks aktywny ma być... Chyba, że będzie strasznie lało, wtedy autem niestety.
Bahama napisał(a):A ja jutro ruszam śladem pana Tomasza nad Jeziorak, mam zamiar objechać rowerem całe jezioro, zwiedzić okolicę i odwiedzić pracownie mojego mistrza Nienackiego
![]()
Naturalnie dotrę również na grób w Jerzwałdzie.
Taki relaks aktywny ma być... Chyba, że będzie strasznie lało, wtedy autem niestety.
szary779 napisał(a):Wybierz się śladem Pana Samochodzika i europejskiej przygody do Rovinja
szary779 napisał(a):Wybierz się śladem Pana Samochodzika i europejskiej przygody do Rovinja
Bahama napisał(a):A ja jutro ruszam śladem pana Tomasza nad Jeziorak
binkowskig napisał(a):szary779 napisał(a):Wybierz się śladem Pana Samochodzika i europejskiej przygody do Rovinja
Mimo wszystko preferuję książki pisane ręką Nienackiego...
szary779 napisał(a):binkowskig napisał(a):szary779 napisał(a):Wybierz się śladem Pana Samochodzika i europejskiej przygody do Rovinja
Pierwowzór jest zawsze najlepszy ale poczytać warto
szary779 napisał(a):binkowskig napisał(a):szary779 napisał(a):Wybierz się śladem Pana Samochodzika i europejskiej przygody do Rovinja
Pierwowzór jest zawsze najlepszy ale poczytać warto
slapol napisał(a):Jakieś Skiroławki łażą mi po głowie...trzeba odwiedzić......chyba, że się mylę...
Bahama napisał(a):slapol napisał(a):Jakieś Skiroławki łażą mi po głowie...trzeba odwiedzić......chyba, że się mylę...
Czyli JerzwałdTo ponoć pierwowzór Skirowałek :
Do tego koniecznie Iława, Szałkowo, Karmity, Boreczno, Siemiany...