No i jeszcze czasoumilacze i to już koniec chwalenia się ,bo to nieładnie...
[img][img]http://img153.imageshack.us/img153/1571/001372b642ec070008932aa.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
leoligot napisał(a):Sorry,że podejmuje dtskusję z Kims tak znamienitym,ale Rysiu chyba cie poniosło,nieładnie. Dla mnie nie jest wazne,czy hierarchowie coś uznają,czy nie. WGrecji przed meteorami tez kupiłem niby ikonę i nie wstydzę się tego.Tolerancja ma być dla wszystkich-jeśli (słusznie)tepi się niegrzeczność na forum,to powinno to obowiązywać wszystkich . Mimo wszystko z szacunkiem-Leoligot
leoligot napisał(a):Widzę,że niewiele zrozumiałeś z tego co napisałe,a mówiłem wyraźnie.Przecież ja nikogo nie nawiam na pielgrzymki-nigdzie. Nie wiedziałem,że kupno figurki tak zdegustuje Szanownych Państwawtakim razie serdecznie przepraszam i proszę o usunięcie mnie z forum. Szkoda, ale jesli moderator tak niegrzecznie sie wyraża i zaraz ma poparcie krajanówto nic po mnie ł
leoligot napisał(a):Jeszcze zegar z Baszkiej Vody
leoligot napisał(a):Widzę,że niewiele zrozumiałeś z tego co napisałe,a mówiłem wyraźnie.Przecież ja nikogo nie nawiam na pielgrzymki-nigdzie. Nie wiedziałem,że kupno figurki tak zdegustuje Szanownych Państwawtakim razie serdecznie przepraszam i proszę o usunięcie mnie z forum. Szkoda, ale jesli moderator tak niegrzecznie sie wyraża i zaraz ma poparcie krajanówto nic po mnie ł