Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

paliwko do góry!!!!

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 21.06.2005 19:38

neoadam napisał(a):
volumen napisał(a):... sześć stóp pod ziemią :D

volum , czy ty mi coś sugerujesz??? ;)

... że do 21 czynna jest Castorama. Zostało Ci trochę ponad 20 minut na zakup łopaty :( Wkurzony JoeF... ech, lepiej, żebyś nie wiedział...
neoadam
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) neoadam » 21.06.2005 19:58

volum jak możesz , mam tą łopatą bić Joefa ???

przecież to taki porządny chłop

nie spodziewałęm sie tego po Tobie ;)))
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 21.06.2005 20:44

JoeF napisał(a):
JoeF napisał(a):
neoadam napisał(a):Joef nie wkurzaj się na mnie

Nie wiem o co...

Już wiem o co Ci chodzi :idea: :idea: :idea:
Dowiedziałeś się od Admina, że na rozmowy na temat paliw (szeroko rozumianych) specjalną licencję i upoważnienie od PKN mają tylko wytypowane osoby :!:
Oczywiście skromnie na pierwszym miejscu wymienię siebie, potem Volumen, Platon, BaWa i Stefek... (poza mną kolejnośc osób zupełnie przypadkowa :wink: )
Aby móc na tym forum wypowiadać się w tym podobnych tematach - trzeba mieć koncesję od Rady Najwyższej...

Melduje sie na posterunku ;-). Jestem zwarta i gotowa do dyskusji :D
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 21.06.2005 20:46

BaWa napisał(a):Melduje sie na posterunku ;-). Jestem zwarta i gotowa do dyskusji :D

Wygląda mi na to, że zamiast łopaty... trzeba kupić dużą miskę i cement, który wiąże pod wodą :wink: (portlandzki 350)
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 21.06.2005 20:47

Damy Rade!!! :D
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 21.06.2005 21:05

A jednak jak tylko zjawiła sie kobieta wszyscy uciekli. To się nazywa dyskryminacja ;-) Chyba załoze nowy temat...........już nawet wiem o czym ;-)
Stefek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stefek » 22.06.2005 07:09

JoeF napisał(a):Wygląda mi na to, że zamiast łopaty... trzeba kupić dużą miskę i cement, który wiąże pod wodą :wink: (portlandzki 350)

Ja bym jednak radził uwiązać coś do szyi :D Może jakiś 40 l baniak :twisted:. A do środka może być portlandzki 350. Ale to dopiero po przyjeździe do Cro jak przeleję olej opałowy do baku :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

paliwko do góry!!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone