koledr napisał(a):Witam Wszystkich w tym roku planujemy wybrać się do Pakostane, wiem że jest sporo opisane na forum o tej miejscowości niestety nigdzie nie mogłem znaleźć gdzie najlepiej szukać apartamentów tzn jaka ulica. Jedziemy z 2 dzieci w wieku 2 i 8 lat zależy nam na w miarę spokojnej okolicy no i oczywiście blisko jakieś fajnej plaży. Żeby nikt nie mówił że nic nie robię w tym kierunku to nadmienię że poszukałem trochę w google i stawiam na ulicę Busica lub Stepnica nie wiem czy to dobry wybór dlatego bardzo proszę o pomoc stałych bywalców oczywiście mile widziane zdjęcia z plaż.
Pozdrawiam
Asia napisał(a):koledr napisał(a):Witam Wszystkich w tym roku planujemy wybrać się do Pakostane, wiem że jest sporo opisane na forum o tej miejscowości niestety nigdzie nie mogłem znaleźć gdzie najlepiej szukać apartamentów tzn jaka ulica. Jedziemy z 2 dzieci w wieku 2 i 8 lat zależy nam na w miarę spokojnej okolicy no i oczywiście blisko jakieś fajnej plaży. Żeby nikt nie mówił że nic nie robię w tym kierunku to nadmienię że poszukałem trochę w google i stawiam na ulicę Busica lub Stepnica nie wiem czy to dobry wybór dlatego bardzo proszę o pomoc stałych bywalców oczywiście mile widziane zdjęcia z plaż.
Pozdrawiam
Ulica Stepnica to moim zdaniem dobry wybór. Mym mamy miejscówkę pod 72 i jest to prawie na jej końcu. Okolica spokojna, a do centrum niedaleko, ale sama miejscowość nie jest duża więc z większości miejsc jest wszędzie blisko. Korzystamy z plaży przy campingu Nordsee i chyba każdy może tam znaleźć coś dla siebie: żwirek, beton, piasek, słońce, cień, co kto chce. Pozdrawiam!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne