Nooo... Właśnie wracam zakupów. Bardzo dobra i mocna na poczatek 3l za kupiłem.
Wielkie dzięki za info, bardzo miła pani, w gratisie dała słoik konfitury.
mati1024 napisał(a):Cześć,
czy jest ktoś może teraz w Pakostane albo był niedawno i mógłby napisać jak tam teraz jest (albo było) ? Chodzi mi głownie czy było dużo ludzi i czy nie było problemów w związku z koronawirusem ? Mam noclegi zarezerwowane od soboty i muszę podjąć decyzję czy jechać
no wlasnie to moja stara znajoma i Ivan jej maz , bardzo dobre trunki , my jedziemy w tym roku po przerwie covidovej znowu!!! 2 tyg. Pakostane, wrzesien , juz sie nie moge doczekacBożydar78 napisał(a):Witam. Byłem w Pakostane dwa razy. Kwatery znalazłem bez problemu. Ulica Kneeza Domagoja. Blisko morze plaża. Jeżeli chodzi o śliwowicę itp.to na ul. Kneeza Domagoja 4 jest pani Cudina. Jej mąż robi rewelacyjne śliwowicę. Zresztą była tam przy ulicy reklama. Pozdrawiam.
kmusial napisał(a):Właśnie wróciłem z Pakostane, sympatyczne spokojne miasteczko. Dobry punkt wypadowy na wycieczki, około 40km od Zadaru i tyle samo od Sibenika. Miałem zamiar wynająć domek na kampingu Kozarica o którym piszecie powyżej lecz po oględzinach sanitariatów zrezygnowałem. Wynajeliśmy fajny, czysty apartament przy samej plaży. Dodatkowo właściciele mają dla swoich gości darmowe leżaki na plażę i dwa kajaki. Przed kościołem jest świetna restauracja Pjaca. Polecam.
kmusial napisał(a):Właśnie wróciłem z Pakostane, sympatyczne spokojne miasteczko. Dobry punkt wypadowy na wycieczki, około 40km od Zadaru i tyle samo od Sibenika. Miałem zamiar wynająć domek na kampingu Kozarica o którym piszecie powyżej lecz po oględzinach sanitariatów zrezygnowałem. Wynajeliśmy fajny, czysty apartament przy samej plaży. Dodatkowo właściciele mają dla swoich gości darmowe leżaki na plażę i dwa kajaki. Przed kościołem jest świetna restauracja Pjaca. Polecam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne