swietnie:) Dzieki.
Rozumiem, ze tak jak ktos pisał spokojnie na miejscu zrobie pełne zakupy spozywcze bez potrzeby targania bagaznika spozywki:)
JA bede stacjonował w Autocamp kuka.
konrad000 napisał(a):swietnie:) Dzieki.
Rozumiem, ze tak jak ktos pisał spokojnie na miejscu zrobie pełne zakupy spozywcze bez potrzeby targania bagaznika spozywki:)
JA bede stacjonował w Autocamp kuka.
konrad000 napisał(a):Dzięki za odpowiedź!
Dopytam jeszcze,
Jak cenowo wyglądają rybki ? Probowałes moze je?:)
konrad000 napisał(a):1. Jak wygląda sytuacji z bazą restauracyjną? Macie jakieś miejsca do polecenia gdzie można dobrze zjeść, albo kupić jakies świeże produkty(poza typowymi marketami:)
konrad000 napisał(a):2. Czy jest opcja wypożyczenia jakiegoś transportu wodnego? Albo jakiejs małej łódki bez patentu(chyba że można zrobić przyśpieszony kurs na miejscu)
konrad000 napisał(a):JA bede stacjonował w Autocamp kuka.
konrad000 napisał(a):idealnie:) mam nadzieje ze w srodku sezonu bedę w stanie znaleźć jakąs plaże gdzie nie bedzie dzikich tłumów:)
Słyszałem ze warto pojechać na tą plaże w prawo patrząc na morze....
Marcinusik napisał(a):konrad000 napisał(a):Dzięki za odpowiedź!
Dopytam jeszcze,
Jak cenowo wyglądają rybki ? Probowałes moze je?:)
Rybkę świeżą kupisz w Rybaricy tuż przy restauracji "Gladne Oci"
Zależy od wagi ale taką dosyć sporą doradę kupiłem za 35kun.
Rybarica jest otwarta bodaj do 12. I nie trzeba iść tam o 6 rano Ja kupowałem około 10.konrad000 napisał(a):1. Jak wygląda sytuacji z bazą restauracyjną? Macie jakieś miejsca do polecenia gdzie można dobrze zjeść, albo kupić jakies świeże produkty(poza typowymi marketami:)
Ja polecam "Gladne Oci" Smaczne jedzenie. Tanie, smaczne i wielkie jak za taką cenę pizze Do godziny 14 lub 15 robią Happy Hour czyli za 35kun masz zupę, drugie danie oraz napój lub piwo. Na serio można się tym najeść. Każdego dnia inne główne danie.
Druga restauracja w której jedliśmy to Gabre. Też polecam. Też mają hapy hour
Lody najlepsze w punkcie pod restauracją "Sicilia" Kulka to 9 kun ale jaka to kulka Nakładają od serca. Jedna kulka to jak w PL 5
Po środku Pakostane jest targ warzywno owocowy. Świerze wszystko. Oliwki, Arbuzy, figi itd.
Jeśli chodzi o "napoje" to polecam idąc od kościoła w stronę portu/sceny po lewej stronie jest budyneczek i tam Niemka sprzedaje świetny prosek i orachowicę
Sklepy są dwa praktycznie w centrum obok siebie. Konzumy. Ceny normalne. Niektóre produkty taniej niż w PL.
Mając auto warto na większe zakupy podjechać do Biograd do Lidla. Ceny jak w PL.konrad000 napisał(a):2. Czy jest opcja wypożyczenia jakiegoś transportu wodnego? Albo jakiejs małej łódki bez patentu(chyba że można zrobić przyśpieszony kurs na miejscu)
Na pewno rowery wodne ze zjeżdżalniami to fajna opcja Można spokojnie nimi opłynąć te wysepki i jeszcze poskakać do wody. Na rower wejdzie spokojnie rodzinka 2+3
Łódek nie wypożyczałem.
Jak by co śmiało pytaj. Spędziłem tam w tamtym roku 11 dni i miło wspominam cały pobyt.