[quote="Janusz Bajcer"]Ulica w centrum miasteczka, wszędzie blisko (od 50 do 400 metrów.)[/quo
To chyba dobrze trafiliśmy
a1n1i1a1 napisał(a):My w tym roku(29.07) jedziemy czwarty raz do Chorwacji.W tym roku wybrałam Pakostane i chyba nie będę żałować W poprzednią niedzielę siedziałam i czytałam forum i Wasze wypowiedzi.Mój maż śmiał się,bo cały cas notowałam,co ,gdzie i jak.Bardzo przydatne podpowiedzi,nie powiem. KOBRAT też jesteśmy z opolszczyzny i jedziemy w tym samym terminie.
Powiem,że miałam problem ze znalezieniem wolnego apartamentu.Po długich poszukiwaniach udało się.Chciałam dwa apartamenty na 4 osoby,bo jedziemy w dwie rodziny,ale mamy dwupoziomowy apartament na 8 osób.Apartament nazywa się Maja i jest na ulicy Alojzija Stepinca 79.Z mapki widzimy,że trochę mamy do centrum,ale trudno...Ale jeszcze jedni znajomi potrzebują 3-4 osobowy apartament w tym samym terminie.Czy jest szansa,że jeszcze coś znajdziemy?
bigum napisał(a):
Jarod, a podpowiesz może jakieś sprawdzone knajpki w Pakostane, takie dla rodziny z dziećmi na popołudniowy obiad ...
jarod napisał(a):Stepnica to dobra miejscówka, byle nie za daleko od centrum. Plaża lepsza moim zdaniem niż po drugiej stronie portu, jeżowce to wyolbrzymiony problem.. Można wyhaczyć fajne miejscówki w pierwszej linii, z super widokiem i prywatnym zejściem z ogrodu na plażę. Okolica cicha i blisko do centrum, plażą szczególnie przyjemnie. Gdybym miał spędzać urlop w Pakostane to na pewno na Stepnica.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne