napisał(a) Emil82 » 22.03.2017 06:51
dzięki za rybki, nie ma to jak świeża rybka na patelni
My jedziemy 9-20 lipca, i mamy apartament nr.1 (4 osobowy) na drugim piętrze za 55 euro i apartament nr. 3 (5 osobowy) też na drugim piętrze za 64 euro , do każdego app + 5 eurasów klima, taxa w cenie. Wjazd dla aut jest od tyłu domu, i tam też są schody do app, tak więc ta ścieżka z przodu to dla pieszych plażowiczów:)
Nie wiem z czego różnica w cenie wynika bo po balkonach wychodzi że te duże balkony to 5 osobowe app, a te małe balkony to mniejsze app. Może dlatego że my te dwa apartamenty dostosowaliśmy do luki w wynajmie, bo mieliśmy jechać w trochę innych terminach , ale ciężko było coś znaleźć o tej porze w cenie do 70 euro z klimą i blisko morza czy centrum i zmieniliśmy terminy wyjazdów dostosowując się do właścicielki app. Załączam zdjęcie od kobitki które dostałem z zaznaczonymi apartamentami.
Dzisiaj jadę przelew zrobić, może wcześniej jakoś to sprawdzić bo 200 euro drogą nie chodzi.
Ze mną pisała Angela Juricin , tak przynajmniej z email-a wychodzi. I tak samo zdjęcia apartamentów na email dostałem ale znalazłem ją na ogłoszeniu na tej stronach z apartamentami.
Jeszcze jedno pytanie do szanownego grona, mieliśmy zamiar wyjechać w czwartek ok. 18 - tak jechałem w 2016 roku i trasa przebiegła idealnie bez żadnego korka, ale zmieniliśmy w tym roku termin i wyjeżdżamy w sobotę ok. 18 - czy mam się spodziewać korasów, i jaki mniej więcej czas dojazdu mnie czeka, po mapach google 13 godzin, + przerwy to z 15 będzie , ale ile na korki dodać?
- Załączniki:
-