darecky napisał(a):Kacper1978 witaj, mam zarezerwowaną już kwaterę, Apartament na 8 osób.
Ktoś będzie z forumowiczów w tym terminie?
Witaj.
W jakiej cenie i gdzie dokładnie???w.jakim terminie ?????
darecky napisał(a):Kacper1978 witaj, mam zarezerwowaną już kwaterę, Apartament na 8 osób.
Kacper1978 napisał(a):DorotaF napisał(a):MY jedziemy w termionie 16-28.07 czy kojaży kros z Was Ville Julie na Brune Bušića 118?
Zarezerowaliśmy tam 2 apartamenty po 75 euro. ze strony wygląda zachęcająco ale nigdy w cro nie byłam i się zastanawiam czy warto akurat ta miejsćówke bo cena nie jest niska
Witaj.
Moim zdaniem 75 e to jest za dużo.
Ja 2 lata temu płaciłem 40e .
Nie wydaje mi się że aż tak podrożało.
DorotaF napisał(a):Właśnie takie odniosłam wrażenie, że za 40 euro to mozna znalezć cos i owszem ale nie w sezonie czyli lipiec-siepień, a jeśli to w jakiejś małej mieścinie daleko od plaży bez klimy z wyglaem jak z lat 60-tych. Bardzo duzo szukałam apartamentu i za 40 euro nie spotkałam nic.
Cena 75 euro za dobre warunki z basenem i ogrodem nie wydała mi się zbytnio wygórowana.
Kacper a co to znaczy daleko od centrum? na nogach da sie dojść? Ile km?
Bo my mielismy w planach wieczorem iść na spacer do centrum?
Pakostane chyba samo w sobie nie jest ogromnym miasteczkiem?
DorotaF napisał(a):Kacper a co to znaczy daleko od centrum? na nogach da sie dojść? Ile km?
Bo my mielismy w planach wieczorem iść na spacer do centrum?
Pakostane chyba samo w sobie nie jest ogromnym miasteczkiem?
kobrat napisał(a):Kacper1978 napisał(a):DorotaF napisał(a):MY jedziemy w termionie 16-28.07 czy kojaży kros z Was Ville Julie na Brune Bušića 118?
Zarezerowaliśmy tam 2 apartamenty po 75 euro. ze strony wygląda zachęcająco ale nigdy w cro nie byłam i się zastanawiam czy warto akurat ta miejsćówke bo cena nie jest niska
Witaj.
Gdzie 2 lata temu po 40? bo ja jezdze co rok i ciezko cos znalezc ponizej 75 Euro za 4 osoby w lipcu. Willa Julia to willa ukrainskiego milionera , jest luksusowa , m.i z basenem .jedyny minus , ze daleko do centrum , a super plusem jest bliskosc pieknej plazy, pozdrawiam Jesli chodzi o apartamenty na okolo 6-8 osbob to cena waha sie od okolo 120 Euro, ciezko znalezc cos tanszego , no chyba , ze u Ivana ale bez klimy i czas sie zatrzymal 1967 he he. Najwazniejsza sprawa to czy mozna znalezc jeszcze cos sensownego? 95% jest juz dawno zarezerwowane
Kacper1978 napisał(a):kobrat napisał(a):Kacper1978 napisał(a):DorotaF napisał(a):MY jedziemy w termionie 16-28.07 czy kojaży kros z Was Ville Julie na Brune Bušića 118?
Witaj.
Gdzie 2 lata temu po 40? bo ja jezdze co rok i ciezko cos znalezc ponizej 75 Euro za 4 osoby w lipcu. Willa Julia to willa ukrainskiego milionera , jest luksusowa , m.i z basenem .jedyny minus , ze daleko do centrum , a super plusem jest bliskosc pieknej plazy, pozdrawiam Jesli chodzi o apartamenty na okolo 6-8 osbob to cena waha sie od okolo 120 Euro, ciezko znalezc cos tanszego , no chyba , ze u Ivana ale bez klimy i czas sie zatrzymal 1967 he he. Najwazniejsza sprawa to czy mozna znalezc jeszcze cos sensownego? 95% jest juz dawno zarezerwowane
Witaj.
W 2014r w lipcu byłem u Pani Cudina na ul kneza domagoja i płaciłem 40 E.
Byłem tylko 4 nocegi gdyż potem pokój był zarezerwowany
kobrat napisał(a):Kacper1978 napisał(a):kobrat napisał(a):Kacper1978 napisał(a):DorotaF napisał(a):MY jedziemy w termionie 16-28.07 czy kojaży kros z Was Ville Julie na Brune Bušića 118?
Witaj.
Witaj.
W 2014r w lipcu byłem u Pani Cudina na ul kneza domagoja i płaciłem 40 E.
Byłem tylko 4 nocegi gdyż potem pokój był zarezerwowany
to taraz wszystko jasne opisz jakie warunki ? masz moze fotki ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne