Witam
Polecam bardzo serdecznie Pakostane , dobry wybór
ogi napisał(a):Też polecam Pakostane.
W zeszłym roku bylismy z dzieciakami ( drugi tydzień sierpnia).
Plaża za portem w kierunku Drage.
Na kwaterę też mogę dać namiar (60 e.)
DorotaF napisał(a):ogi napisał(a):Też polecam Pakostane.
W zeszłym roku bylismy z dzieciakami ( drugi tydzień sierpnia).
Plaża za portem w kierunku Drage.
Na kwaterę też mogę dać namiar (60 e.)
Czy te zdjęcia plaży są z płatnej plaży czy ogólnodostępnej?
Mogę poprosić o namiary kwatery?
My wstępnie zarezerwowaliśmy sobie apartament w: Villa Julia Pakoštane
Pakoštane, ul Brune Bušića 118
Czy ktoś z Was może był, ma jakąś opinię?
Umiejscowienie ok?
DorotaF napisał(a):Mamy dwie plaże:
W Pakostane mamy dwie plaże:
1)płatne (Pine Beach Eco Resort), tam piaszczysta i płytkie plaża,około park sosnowy.Wstęp dla dorosłych-4euro, dzieci do 6 lat bezpłatne , od 6-12 lat 2,5euro. Jest to cena za cały dzień i leżaki w cenie!
2)bezpłatne, około park sosnowy.Kamyki na plaży i jest piaszczyste wejśće do morza dla dzieci.
taka info dostałam od właścicielki Juli
DorotaF napisał(a):Mamy dwie plaże:
W Pakostane mamy dwie plaże:
1)płatne (Pine Beach Eco Resort), tam piaszczysta i płytkie plaża,około park sosnowy.Wstęp dla dorosłych-4euro, dzieci do 6 lat bezpłatne , od 6-12 lat 2,5euro. Jest to cena za cały dzień i leżaki w cenie!
2)bezpłatne, około park sosnowy.Kamyki na plaży i jest piaszczyste wejśće do morza dla dzieci.
taka info dostałam od właścicielki Juli
ancys55 napisał(a):Witam
W tym roku padło na Pakostane. Czy Ktoś z Was mógłby polecić jakiś fajny apartament dla dwóch osób dorosłych i dziecka. Napisałam już trochę maili z zapytaniem ale ciężko z wolnymi miejscami a dodatkowo nie ma za wiele apartamentów 2+1. Nie musimy mieszkać przy plaży bo możemy dojść. Wolelibyśmy niezbyt głośne miejsce. I oby był taras albo wiekszy balkon. Szukamy czegoś rodzinnego i klimatycznego.
darecky napisał(a):Witam wszystkich
Jestem tu nowy.
To mój czwarty wyjazd do Chorwacji, w tym roku PAKOSTANE w terminie 01.07 - 09.07
kobrat napisał(a):Najlepszy Prosek , Rakija i wino w Pakostane to tu https://www.google.de/maps/@43.9078429, ... 6656?hl=pl trzeba wejsc w ta waska uliczke i do samego konca, jest duza kuchnia i gryll , no i mistrz ceremoni Ivan . Rakija tak mocna , ze 1 litr powala 3 doroslych 100 kg osobnikow Prosek wysmienity, a wino bajka - polecam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne