Kilka agencji w centrum.
http://www.pakostane.hr/pl/kwatery/agencje-turystyczne
kobrat napisał(a):Ktos sie wybiera po 10.07 do Pakostane ? my jedziemy w 2 rodziny na 2 tygodnie
kobrat napisał(a):Ktos sie wybiera po 10.07 do Pakostane ? my jedziemy w 2 rodziny na 2 tygodnie
Ania_84 napisał(a):Napiszcie proszę gdzie można się wybrać poza Pakostane w owym wózkiem, a co lepiej omijać.
Będę wdzięczna za podpowiedzi
Ania_84 napisał(a):Właśnie wchłaniam wiedzę, póki córcia śpi Zwykle jestem lepiej przygotowana do wyjazdu, ale tym razem niestety nie było czasu... :/
piekara114 napisał(a):Ania_84 napisał(a):Napiszcie proszę gdzie można się wybrać poza Pakostane w owym wózkiem, a co lepiej omijać.
Będę wdzięczna za podpowiedziAnia_84 napisał(a):Właśnie wchłaniam wiedzę, póki córcia śpi Zwykle jestem lepiej przygotowana do wyjazdu, ale tym razem niestety nie było czasu... :/
To zapraszam do mojejrelacji, właśnie opisuję krótki pobyt w Pakostane
piekara114 napisał(a):Ania_84 napisał(a):Napiszcie proszę gdzie można się wybrać poza Pakostane w owym wózkiem, a co lepiej omijać.
Będę wdzięczna za podpowiedziAnia_84 napisał(a):Właśnie wchłaniam wiedzę, póki córcia śpi Zwykle jestem lepiej przygotowana do wyjazdu, ale tym razem niestety nie było czasu... :/
To zapraszam do mojejrelacji, właśnie opisuję krótki pobyt w Pakostane
FUX napisał(a):Kupuj kruh w uliczce od nowego portu (targu) w kierunku Tri Ferala.
Tam masz pekarę a u Warzywniarki, przy tej samej ulicy, wino na litry.
Na targu uważaj, bo stare Chorwatki nie były biegłe w liczeniu.
Idźcie koniecznie na świnię lub koze z rozna do starego portu. Tam także jedna z najlepszych pizz, które jadłem. Ta na kawałki na rynku to lipa.
Lody najlepsze u lodziarzy/kawiarni koło sklepu złotniczego przed drinkbarami.
Na Kornati koniecznie bilety od otyłego Chorwata i płyńcie z Ante.
Weźcie stroje do kąpieli. Jedzenia i picia nie brakowało na statku.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne