beti.ka napisał(a):No i fajnie:) dzięki Wam znowu uzyskałam kilka cennych informacji na temat Pakostane:)) dzięki:) my wybieramy się tam ze znajomymi 10.08. jednak troszkę obawiam się o pogodę... sprawdzałam na meteoprog, że od 10.08 temperatura obniży się, przewiduje się pochmurne dni i opady... Każdego roku raczej wybieraliśmy te bardziej południowe miejscowości i zawsze mieliśmy wspaniałą pogodę przez cały pobyt. Wczoraj koleżanka nastraszyła mnie, że będąc 3 lata temu w Zadarze natrafiła na fatalną pogodę - 7 dni w deszczu... Troszkę mnie to niepokoi, ale trudno co ma być to będzie.
beti.ka napisał(a):My jedziemy tylko na 10 dni;p więc żyję głęboką nadzieją, że trafi nam się w miarę ładna pogoda. Wolę już nie patrzeć na długoterminową pogodę na meteoprog, bo nie chcę się martwić na zapas. Dla mnie wakacje bez słońca, to wakacje stracone;p , ale dobrze, że w Pakostane są dobre knajpy i dobre wina w razie czego;p.
Pozdrawiam serdecznie;)
beti.ka napisał(a):Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Pakostane - będziemy zakwaterowani na ul.A.B.Šimića 26, moje pytanie brzmi, czy daleko z tej ulicy na plażę? Mam skręconą stopę:( Boję się, że będę miała problem żeby tam dojść:( Proszę o odpowiedź, jeśli ktoś się orientuje. Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne