napisał(a) Grendel72 » 27.07.2015 22:05
Fux dzięki za namiary na Ante, przyda się
Kobrat Tobie dziękuję z kolei za strategiczne bo żarełkowe informacje, wiadomo Polak głodny to Polak zły a ja zdecydowanie wolę się uśmiechać
A pamiętasz ile od dorosłego a ile od dziecka Ante teraz liczy za rejs na Kornati?
Odliczam już dni, w pracy dostaje świra jak zaglądam na fotki na Forum i opisy tych co właśnie w Chorwacji plażują. Start do Pakostane w piątek o północy, przewidywany czas przybycia to około 14ej w sobotę.
Wiec w sumie jakbym wbił od razu do którejś ze wspomnianych przez Kobrata konoby to byśmy się załapali na tańsze jadło - a w weekedny też mają happy hour?
Pierwszy raz zabieram do Cro ponton pożyczony od kumpla, bez silnika tylko wiosła ale za to niemal niezatapialny hehe - ukraińska produkcja i kolor typowo wojskowy ale co mi tam, ważne że szybki i zwrotny i pompuje się go w 5 min oraz zabiera spokojnie naszą 5tke na pokład (kiedyś 8śmiu chłopa chciało go utopić, sami też byli z lekka zalani
ale im się nie dał). Ciekaw jestem, czy poza 3 wysepkami przy centrum jest tam też w pobliżu gdzie popływać niedaleko brzegu a w ciekawych miejscach?
A czy jezioro Vransko jest godne polecenia i z której strony coś ciekawego widokowo tam warto zobaczyć?. Na yotube widziałem dużo relacji ale same wędkarskie