Powiedzcie mi czy woda w morzu w sierpniu czy wrześniu 2013 była ciepła?
Byłem 2 tyg. na przełomie czerwca i lipca to myślałem, że do Bałtyku wchodzę.
wojtekx37 napisał(a):Powiedzcie mi czy woda w morzu w sierpniu czy wrześniu 2013 była ciepła?
Byłem 2 tyg. na przełomie czerwca i lipca to myślałem, że do Bałtyku wchodzę.
meg7 napisał(a):Jeżeli chodzi o atrakcje dla dzieci na początku czerwca to raczej ich nie będzie.Byłam w 2013 roku od 7.06
i dopiero pod koniec pobytu ruszyła ciuchcia i wypożyczalnia rowerów wodnych.Temperatura wody przez pierwsze dni była jeszcze zimna,po 15.06 cieplutka już.Tam sezon pod koniec czerwca się zaczyna.
audiKSP napisał(a):meg7 napisał(a):Jeżeli chodzi o atrakcje dla dzieci na początku czerwca to raczej ich nie będzie.Byłam w 2013 roku od 7.06
i dopiero pod koniec pobytu ruszyła ciuchcia i wypożyczalnia rowerów wodnych.Temperatura wody przez pierwsze dni była jeszcze zimna,po 15.06 cieplutka już.Tam sezon pod koniec czerwca się zaczyna.
Twój post mnie trochę zaniepokoił, ale faktycznie to będzie trochę przed sezonem. Trudno, będziemy kombinować co by dzieciaki się nie nudziły. O zmienie terminu niestety nie ma mowy.
antjacek napisał(a):W poprzednich latach chyba w 2011 byłem w Breli ale zainteresowała mnie zmiana. Po tygodniu z żoną postanowiliśmy pojechać do Pakostane. Przepiękne miejsce cudowne stare miasto cmentarz na górze z knajpką na skarpie. Po pierwszej euforii idziemy do wody i ZONK. Zimna woda jak szlak wiatr jak .... Co jest grane pytamy turystów z Polski - podobno przypływ. Ale w tym samym dniu w Breli pięknie i ciepło. Po jednym dniu nie wytrzymaliśmy i wyjazd do Breli bezpośrednio jadę na plaże i do wody. Cudowna ciepła. Zostajemy !!!
Chyba Riwiera Makarska ma specyficzny klimat. Chronione od morza przez wyspy plaże są bardziej ciepłe. Nauczka na przyszłość masz dobrze nie szukaj dziury w całym. Pozdrawiam
antjacek napisał(a):W poprzednich latach chyba w 2011 byłem w Breli ale zainteresowała mnie zmiana. Po tygodniu z żoną postanowiliśmy pojechać do Pakostane. Przepiękne miejsce cudowne stare miasto cmentarz na górze z knajpką na skarpie. Po pierwszej euforii idziemy do wody i ZONK. Zimna woda jak szlak wiatr jak .... Co jest grane pytamy turystów z Polski - podobno przypływ. Ale w tym samym dniu w Breli pięknie i ciepło. Po jednym dniu nie wytrzymaliśmy i wyjazd do Breli bezpośrednio jadę na plaże i do wody. Cudowna ciepła. Zostajemy !!!
Chyba Riwiera Makarska ma specyficzny klimat. Chronione od morza przez wyspy plaże są bardziej ciepłe. Nauczka na przyszłość masz dobrze nie szukaj dziury w całym. Pozdrawiam
wierad napisał(a):antjacek napisał(a):W poprzednich latach chyba w 2011 byłem w Breli ale zainteresowała mnie zmiana. Po tygodniu z żoną postanowiliśmy pojechać do Pakostane. Przepiękne miejsce cudowne stare miasto cmentarz na górze z knajpką na skarpie. Po pierwszej euforii idziemy do wody i ZONK. Zimna woda jak szlak wiatr jak .... Co jest grane pytamy turystów z Polski - podobno przypływ. Ale w tym samym dniu w Breli pięknie i ciepło. Po jednym dniu nie wytrzymaliśmy i wyjazd do Breli bezpośrednio jadę na plaże i do wody. Cudowna ciepła. Zostajemy !!!
A czy to nie był przypadkiem Primosten a nie Pakostane. Z opisu bardziej wygląda na Primosten.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne