koledr napisał(a):Naprawdę nikt nie ma namiarów na jakieś sprawdzone apartamenty??
ADAMO_16 napisał(a):Ja ruszam 01.07 do Pakostane, czwarty raz w ciemno i jestem dobrej myśli Postawie samochód przy kościele i wg porad forumowiczów zaśmigne w kierunku Drage, będe sam szukał gdyż każdy z nas ma inne potrzeby i oczekiwania co do apartman.W moim przypadku to żona zaczyna oględziny od łazienki , zreszta zawsze coś się znajdzie, trzeba tylko na spokojnie podejść do sprawy.Ja sobiście szukam apartmanu w rejonie plaży gdzie można schować się do cienia.Powodzenia w szukaniu,jeszcze tylko 13 dni!
LABUZKA napisał(a):Witam
My byliśmy rodziną 4osobowa w tym dwoje dzieci 7i11lat,mieszkaliśmy na ul.Brune Busica.... nr nie pamiętam był to ostatni dom po prawej stronie przed parkingiem strzeżonym,właścicielka bardzo miła za apartament policzyła nam 47euro powiedziała że syn w gratisie mieliśmy sypialnie z tarasem ,kuchnie łazienke a chłopcy piętrowe łożko w osobnym pomieszczeniu.Wnocy było cicho i spokojnie nie było słychac odgłosów z centrum ,w okolicy było sporo apartamentów do wynajęcia chociażbył to sezon 18.08 ale bardzo nam sie podobało i wrócimy tam.Jeżeli chcesz moge wysłac zdjecia na emaila domu jak i apartamentu .Myśle że bez problemu znajdziesz tam apartament jadąc w ciemno ,my tak zrobiliśmy i zajeło nam to chwile.Miłego pobytu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne