Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakostane-są tam bankomaty???

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aka85:)
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aka85:) » 05.08.2006 19:56

czy w Pakostane są bankomaty przyjmujące kartę Visa Electron??
od razu jak ktoś był w tamtym miejscu to prosze o jakies info co do tej miejscowości:)

gorące pozdroofki dla Croentuzjastów:*
Morsu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morsu » 08.08.2006 07:05

Widziałem jeden (koło piekarni) - centrum - ale nie wyplacalem kasy z niego (tez mam Vise elektron) - a widzialem etykietke na nim tylko Maestro - ale niedaleko jest Biograd (6 km) - i tam nie ma klopotu
Piotrek22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek22 » 17.08.2006 19:39

Ja korzystałem z bankomatu na stacjii benzynowej w Pakosztanie Visę Elektron akceptuje i o ile pamiętam wszystkie inne karty też a faktycznie do Biogradu bliziutko a tam bez problemu. Byłem w Pakosztanie 8.07 do 28.07.006 mogę coś o tym miejscu napisać tylko co Cię droga Ako interesuje?
aka85:)
Podróżnik
dzięx:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) aka85:) » 21.08.2006 10:24

przedwczoraj wróciłam z Pakostane - było suuuuuuuuuuuuuper:D bankomat faktycznie był obok piekarni i stamtąd bez problemu wybierałam kasę:)dzięki za info;)

a tak na marginesie - kto wie jak się nazywa gościu, który prowadzi tam aerobic na plaży??? proszę o odpowiedź:):):)
fajna sprawa ten aerobic:)z boku świetnie to wygląda, a od środka jeszcze lepiej (brałam udział parę razy:)) no... mam zamiar tam wrócić za rok - hehe już wszystko planuję;D

kto wie jak się nazywa ten sportsmen (mam z nim fotkę:D) - proszę o odp:)
pozdrawiam gorrrąco!!!

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone