W drodze powrotnej jeszcze kilka punktów widokowych i ujęcie na katedrę. Co tu dużo pisać, obiekt przepiękny!
W następnym odcinku parę ujęć ze środka i żółwie w fontannie.
Koniecznie. Baptysterium wyczyszczone z wieloletnich brudów i osadów....beatabm napisał(a):...dawno nie byłam w środku, trzeba będzie chyba powtórzyć wizytę
Mnie się podoba relacja, taka prawdziwa, bez opisów przyrody jak u Elizy Orzeszkowej w Nad Niemnem .
Tak się właśnie spędza wakacje, tłumy, dzieci, frytki a nie jakieś bezludne miejsca i kontemplacja (na pewno dzieciom się wtedy bardziej podoba)
Katerina napisał(a):TrajgulMnie się podoba relacja, taka prawdziwa, bez opisów przyrody jak u Elizy Orzeszkowej w Nad Niemnem .
Tak się właśnie spędza wakacje, tłumy, dzieci, frytki a nie jakieś bezludne miejsca i kontemplacja (na pewno dzieciom się wtedy bardziej podoba)
Też zauważyłam,że takie relacje mają największe wzięcie I łaska boska
A tak na serio - relacja fajna - i plaże i zabytki, czyli to co ma być.
Slavko1974 napisał(a): Wracając do żółwików. Trafiliśmy na nie zupełnie przypadkowo, w drodze do samochodu.
Abakus68 napisał(a): No to dalej będę po swojemu.
Abakus68 napisał(a):Niedługo 25 lecie pożycia.
Abakus68 napisał(a):No tak, a jak pytałem czy przynudzam u siebie to nikt w stół nie huknął - nie powiedział "Stary - ale kogo to... foty dawaj i sio" No to dalej będę po swojemu.
A tak zupełnie poważnie. Niedługo 25 lecie pożycia. Marzy mi się 25 dni urlopu, każdy w jednym z miast Cro. Rankiem przejazd do kolejnego - fota przy tablicy z nazwą. Kawka w knajpce koło 10.00 - plażing - zabytek - kolacja każdego dnia inna ryba i inna butelka wina. Sibenik będzie na pewno na liście. Tyle, że o ile listę miast, plaż, zabytków i win jakoś zrobię - to nie wiem czy 25 ryb wymyślę ha, ha, ha.
Proszę, będzie łatwiej z tymi rybami
https://www.pijanitvor.com/categories/m ... bolov.507/
krakusowa napisał(a):Slavko1974 napisał(a):Niedługo 25 lecie pożycia.
To tak jak u nas
krakusowa napisał(a):
Slavko1974 napisał(a):
Niedługo 25 lecie pożycia.
To tak jak u nas
Eeeee tu jakaś pomyłka nastąpiła, to nie ja jestem autorem tego cytatu, proszę nie robić ze mnie starego próchna
piekara114 napisał(a):Opis zajętej pozycji bardzo mi się spodobał
Powrót do Nasze relacje z podróży