W Igrane nie byłem.
W Pakostane miejsce znajdziesz bez problemu. Kwaterkę także.
karus napisał(a):Też cisnę w tym roku do Pakostane (pierwszy raz Cro) i zrobiłem sobie wstępną listę miejsc które warto zwiedzić:
-Park narodowy Krka
-jeziora plitwickie
-rejs na Kornati
-Omis
-Sibenika
Macie pomysł na dodanie jakiegoś fajnego miejsca do tej listy ?
karus napisał(a):Też cisnę w tym roku do Pakostane (pierwszy raz Cro) i zrobiłem sobie wstępną listę miejsc które warto zwiedzić:
-Park narodowy Krka
-jeziora plitwickie
-rejs na Kornati
-Omis
-Sibenika
-Park narodowy Krka
-jeziora plitwickie
-rejs na Kornati
-Omis
-Sibenika
Flacha napisał(a):Czy jak z żoną w dwójkę będziemy w Pakostane to sie nie zanudzimy? Nie pisze o wycieczkach autem żeby zwiedzać ale o samym miasteczku. Jeśli nie będziemy plażować to wieczorem będzie co robić? gdzie iść? knajpka spacer itp? Chodzi mi o początek września. Tak żeby wieczorem można było iść na spacer na jakiś tętniący życiem rynek, promenadę nad wodą czy coś takiego?
misiudg napisał(a):Flacha napisał(a):Czy jak z żoną w dwójkę będziemy w Pakostane to sie nie zanudzimy? Nie pisze o wycieczkach autem żeby zwiedzać ale o samym miasteczku. Jeśli nie będziemy plażować to wieczorem będzie co robić? gdzie iść? knajpka spacer itp? Chodzi mi o początek września. Tak żeby wieczorem można było iść na spacer na jakiś tętniący życiem rynek, promenadę nad wodą czy coś takiego?
będziemy w tym samym czasie więc jak bardzo będziecie się nudzić daj znać
zawsze lipiej ponudzić się w większej grupie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne