napisał(a) Grendel72 » 27.02.2015 21:55
Kilka godzi spędzonych na chorwackich stronach (polskie też), wysłane z 30 maili, odpowiedzi tylko 8 i wszystko zajęte w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia. Przejrzałem opisy Pakostane na Forum z linków do opisów miejscowości, relacje Janusza Bajcera i maslinki, z tym że tam poza oczywiście bardzo przydatnymi i ciekawymi opisami miasteczka oraz okolic nie trafiłem na konkretne namiary kwater - Janusz był "w ciemno" i jak zrozumiałem nie miał ze sobą na pokładzie trójki dzieci
Zdaję sobie sprawę, że to co w necie to tylko część tego co na prawdę ma do zaoferowania z kwater każde miasteczko w Cro. Ale przerabialiśmy raz wypad "w ciemno" do Breli i już żadnych takich przeżywać nie chcę
Czy może zatem znajdzie się ktoś miły do podzielenia się namiarami na apartamany w Pakostane ? W dodatku znajomi też się zapalili do wspólnego wyjazdu (oni po raz pierwszy do Chorwacji) i oczywiście na nas zrzucili szukanie bo przecież "my już wiemy co i jak"
Z góry dziękuję za choćby drobne podpowiedzi, w rewanżu mogę zaoferować fajne miejscówki w Orebic i Rovinj.