Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pag z dziećmi :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 09.05.2012 09:17

ruwado napisał(a):Witaj,
byłem na Pagu w Novalji w 2008 roku (wtedy z 4 letnim synkiem). Nie wiem, czy faktyczny urok tej wyspy, czy to, że to był nasz pierwszy raz w Cro - miejsce to nas zauroczyło. Zauroczyło tak, że w sierpniu wybieramy się do Cro czwarty raz pod rząd.

My byliśmy w hotelu Liburnija, przy samym porcie i promenadzie.

Jeździliśmy na wycieczki do Pagu (miasta), Plitvic, parku Krka, Zadaru i Lun na samym końcu wyspy.

Plażowaliśmy 1 raz na Zrce (od Nowalji w strone Pagu), 1 raz na Casce (w stronę Lun) i pozostałe razy na Cistej (jeszcze dalej za Zrce w strone Pagu).

Cista spodobała nam sie najbardziej. Fantastyczne widok na góry po drugiej stronie zatoki. Mój synek tak polubił Cistą, że za każdym razem jak jedziemy do Cro, to mówi, że chce tam sie wykąpać. W zeszłym roku byliśmy w Sv Filip i Jakov (po drugiej stronie Zadaru) i oczywiście musieliśmy zrobić wycieczkę do Novalji i na Cistą.

W tym roku znowu Filip - i pewnie Cista tez będzie.

Witam,
Prawie rok minął od tego posta, ale może dostanę odpowiedź na pytanie: byłeś najpierw na Pag, potem w Sv. Filip i Jakov, kolejny raz wybrałeś Sv. Filip-Jakov; dlaczego? Co takiego jest w tej drugiej miejscowości, czego nie ma na Pagu? Pytanie trochę osobiste, sorry, ale pojawiło się w związku z wakacyjnym dylematem.
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 11.05.2012 11:42

A ja miałam zdać relację po powrocie z Pagu :oops:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.05.2012 11:48

ewciaku napisał(a):A ja miałam zdać relację po powrocie z Pagu :oops:

Bardzo proszę o tą relację - lepiej późno niż wcale :wink:
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 11.05.2012 11:48

Właściwie nawiązując do tematu wątku, to stwierdzam w 100%, że camp Strasko w Novalii był świetny, komfortowe warunki, dzieci wprost zachwycone pod namiotem. Zwiedzaliśmy codziennie inne plaże, szczególnie polecane przez Helen (wielkie buziaki za wszystkie rady).
Zawsze byłam przekonana, że piasek na plaży dla dzieci jest najlepszy, ale wcale nie. Teraz kocham kamyczki, szczególnie białe otoczaki.
Wybieraliśmy różne plaże, w tym ustronne zatoczki, do których trzeba było zejść ze sporej stromizny - dla dzieci to był raj. Snurkowanie, wyławianie jeżowców i krabików. Do tego piękne widoki na białe skały i lazurowe morze. :D :D :D
Polecam wszystkim rodzicom z dziećmi wyspę Pag - będziecie zachwyceni :D
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.05.2012 11:50

ewciaku napisał(a):Właściwie nawiązując do tematu wątku, to stwierdzam w 100%, że camp Strasko w Novalii był świetny, komfortowe warunki, dzieci wprost zachwycone pod namiotem. Zwiedzaliśmy codziennie inne plaże, szczególnie polecane przez Helen (wielkie buziaki za wszystkie rady).
Zawsze byłam przekonana, że piasek na plaży dla dzieci jest najlepszy, ale wcale nie. Teraz kocham kamyczki, szczególnie białe otoczaki.
Wybieraliśmy różne plaże, w tym ustronne zatoczki, do których trzeba było zejść ze sporej stromizny - dla dzieci to był raj. Snurkowanie, wyławianie jeżowców i krabików. Do tego piękne widoki na białe skały i lazurowe morze. :D :D :D

Prosimy o zdjęcia :)
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 12.05.2012 15:26

ewciaku napisał(a):Właściwie nawiązując do tematu wątku, to stwierdzam w 100%, że camp Strasko w Novalii był świetny, komfortowe warunki, dzieci wprost zachwycone pod namiotem. Zwiedzaliśmy codziennie inne plaże, szczególnie polecane przez Helen (wielkie buziaki za wszystkie rady).

Miło mi, cieszę się, że Pag się spodobał :)
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pag z dziećmi :) - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone