Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pag z dziećmi :)

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 26.07.2011 14:40

Matko, ale beznadziejna pogoda za oknem. Jeszcze trochę i mam nadzieję, że będzie pięknie

Helen ale Ci dobrze, już pojutrze jedziesz :wink:
alula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alula » 26.07.2011 14:46

pogoda straszna i jakoś mi dziwnie przygotowywać sie do wyjazdu, kupować kremy, letnie rzeczy itd, gdy za oknem leje i zimno :( jeszcze tlyko 10 dni i wyjeżdżamy :)
co do serków to świetna informacja, wielkie dzięki :)
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 26.07.2011 14:51

Ja na szczęście już mam kremy i większość rzeczy zakupionych. Mąż mi już zaapelował, że zabieramy max 2 torby, a reszta to sprzęt na camping. Żartowniś z niego - 4 osoby i 2 torby :devil:
Także pogoda musi być, bo wrzucę każdemu po 5 podkoszulków, majtki, stroje kąpielowe i krótkie spodenki.
alula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alula » 26.07.2011 14:58

my dopiero się zbieramy, dzisiaj dopiero zaopatrzyłam się w papierowa mapę Chorwacji ;) a większe zakupy w weekend, najgorsze, że dla małej muszę wziąć cały zapas jedzonka, bo alergik i niezbyt może jeść to co my i chyba jedzenia zajmie nam najwięcej miejsca ;) z ubranek to też tylko parę ciuszków
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 26.07.2011 15:05

No to owocnych zakupów życzę. Oj przykro, że córcia alergik, ale w teraźniejszych czasach, to coraz częstsza przypadłość. Moje dzieci wczasują się teraz z dziadkami, a mnie w pracy skręca z nudów, a w domu jeszcze gorzej, pusto, cicho .... eh, mógłby czas szybciej lecieć :twisted:
alula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alula » 26.07.2011 15:14

Na szczęście to leciutka alergia, ale i tak musimy uważać z jedzonkiem i bierzemy wszystko ze sobą ;) a dodam, że jedziemy malusim autkiem, bo Toyota Yaris :)
Nie zazdroszczę nudy w pracy. Niby dzieci u dziadków, możesz odpocząć a tu tęskno ;) chyba tylko myśl o wyjeździe trzymałaby mnie przy życiu ;)
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 27.07.2011 10:37

Helen ale Ci dobrze, już pojutrze jedziesz icon_wink.gif

Jutro już :lol: i bardzo się nie mogę doczekać startu samolotu.
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 27.07.2011 11:05

alula nie dobijaj mnie, po pracy intensywnie sprzątam w pokoju dzieci i mam zamiar wyczyścić ściany i domalować jeszcze pare postaci z kreskówek, bo inaczej to bym chyba oszalała

helen szczęśliwego lotu i pięknych wakacji :D
Melka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melka » 27.07.2011 12:40

alula napisał(a):Na szczęście to leciutka alergia, ale i tak musimy uważać z jedzonkiem i bierzemy wszystko ze sobą ;) a dodam, że jedziemy malusim autkiem, bo Toyota Yaris :)
Nie zazdroszczę nudy w pracy. Niby dzieci u dziadków, możesz odpocząć a tu tęskno ;) chyba tylko myśl o wyjeździe trzymałaby mnie przy życiu ;)

Hej Bielszczanko,kiedy jedziecie dokładnie? I czy na 100% PAG?
alula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alula » 27.07.2011 13:26

helen udanych lotów i zwiedzania :)

ewciaku sprzątaj dokładnie, wróci młodzież to poprawi swoje malowidła ;) jakoś trzeba wytrzymać rozłąkę

Melka na razie nic nie wiem ;) jedziemy chyba 5.08 na noc pod namiot i tyle wiem ;) na początek chyba Pag albo okolice Zadaru (Pakostane i in.), może dziś uda mi się przycisnąć męża i jakieś decyzje podejmiemy :) a Ty też wybierasz się w te strony?
helen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) helen » 27.07.2011 15:43

Dziękuję dziewczyny, Wam również życzę cudownego pobytu i żeby Wam bora nie wiała :)
Melka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Melka » 28.07.2011 17:54

alula napisał(a):helen udanych lotów i zwiedzania :)

ewciaku sprzątaj dokładnie, wróci młodzież to poprawi swoje malowidła ;) jakoś trzeba wytrzymać rozłąkę

Melka na razie nic nie wiem ;) jedziemy chyba 5.08 na noc pod namiot i tyle wiem ;) na początek chyba Pag albo okolice Zadaru (Pakostane i in.), może dziś uda mi się przycisnąć męża i jakieś decyzje podejmiemy :) a Ty też wybierasz się w te strony?

No u Nas padło na Baśkę,Pag był w zeszłym roku...Ale my wyjazd po 10 sierpnia
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 01.08.2011 07:26

No i mamy sierpień - już coraz bliżej :D :D :D
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 03.08.2011 08:02

My już w weekend rozkładaliśmy namiot i pawilon. Całkiem fajnie to wygląda.
Jeszcze tylko tydzień i jedziemy :lol: :lol: :lol:
Potem będzie moja relacja.
alula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) alula » 03.08.2011 08:11

ewciaku napisał(a):My już w weekend rozkładaliśmy namiot i pawilon. Całkiem fajnie to wygląda.
Jeszcze tylko tydzień i jedziemy :lol: :lol: :lol:
Potem będzie moja relacja.

widać, że nie możecie się doczekać ;) my jedziemy w sobotę a nadal nie wiemy gdzie jedziemy i jaką trasą ;) tak to z moim mężem jest ;)
będę czekać na Twoją relację :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pag z dziećmi :) - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone